MHP de Çankırıda 12de 12 dedi

MHP de Çankırı'da "12'de 12" dedi

MHP Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır yerel seçimler için iddialı konuştu ve...

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayındır, 2014 yerel seçimlerinde Çankırı’daki 12 belediyenin 12′sini de kazanacaklarını iddia ederken, "Biz milletin parasını gereksiz ziyafetler çekmeye, birilerini zengin etmeye, birilerine rant temin etmeye harcatmayacağız" dedi.
 
Son günlerde Türkiye’de yaşananları değerlendiren Bayındır, ”Siz de görüyorsunuz, bütün milletimizin gözü önünde hepimiz ibretle şahit olduk ki! Diyarbakır’da Türkiye Cumhuriyetinin üniter yapısına resmen suikast düzenlenmiştir. Emperyalistlerin oyuncağı olmuş, ancak Başbakan Erdoğan’ın dün muhatabım değil dediği, bugün ise kucaklaşıp törenle karşıladığı Barzani gibi ülkesi Irak’ı bölmüş bir bölücüye, Şivan Perver - Ahmet Kaya gibi bölücü PKK yandaşlarına ağıtlar yakılmış, bu tescilli bölücüler Devlet görevlileri karşısında PKK bayrağı paçavralarla gövde gösterisi yapmışlardır. Ne gariptir ki şehitlere tek damla göz yaşı dökmeyenler, PKK’lı, bu bölücü sanatçı müsveddelerine ağıtlar yaktılar. Türkiye Cumhuriyeti gibi bir devletin çıkışı ve çareyi Barzani de arayacak durumlara düşürülmesi bu Millet için zülümdür. Bu aziz millete bu zulmü reva görenlere, Devletimizi bu Peşmerge reislerine umut bağlatacak duruma düşürenlere yazıklar olsun. Bu zulümden kurtulmanın tek yolu AKP iktidarından, bu hükümetten kurtulmaktır. Aksi halde AKP'ye oy veren kardeşlerim de bilsinler ki, görecekler ki! yalnız Barzani değil, İmranlıdaki bebek katilinin de Türkiye Cumhuriyetinin muhatabı olması artık sürpriz sayılmayacaktır. AKP sandıkta aldığı vekaleti, milletimize verdiği sözleri ve TBMM’de ettiği yeminleri çiğneyerek, bölücülerle aynı safta yer almış ve artık milli meşruiyetini kaybetmiştir. Ferasetine ve aklı selimine güvendiğimiz aziz milletimiz, inanıyorum ki, 30 mart 2013 belediye seçimlerinde AKP’ye gereken uyarı dersini mutlaka verecektir. Zira bu uyarı yapılmazsa milletimizi ve devletimizi daha büyük sıkıntıların beklediği açıktır. Çünkü yapılanlar ve yapılması düşünülenler gün gibi ortadadır. Bu konuya ilişkin asıl açıklamamı önümüzdeki günlerde yapacağım" dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin vatana ve millete sahip çizeceğinin altını çizen Bayındır,  ” Bu necip millet sahipsiz değildir. Huzurun, refahın ve güvenliğin tam anlamıyla tesis edileceği günlere çok az kaldı. İnşallah 30 Mart’ tan sonra bu güzel günleri MHP’nin ve onun dürüst, ilkeli, güven verici, sağlam, dik duruşlu lideri muhterem genel başkanımın yol göstericiliğinde hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
 
"YEREL SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ"
2014 yerel seçimlerini kazanacaklarını dile getiren Bayındır, şucu – bucu ayrımı yapmadan toplumun her kesimine kucak açacaklarını vurgulayarak, "Hiçbir insanımızı ayırt etmeden, dışlamadan özellikle bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi, kolunu-bacağını çatışma alanlarında bırakan, protezlere mahkum edilen alnından öpülesi gazilerimizi ve yakınlarını unutmadan, isimlerini her parka, caddeye, sokağa vermekten sakınmadan, unutkanlığa sığınmadan siyasi avantaj sağlamak uğruna şovlara kaçmadan, kardeş kabul ettiğimiz her insanımıza ve içinde yaşamaktan gurur ve mutluluk duyduğumuz yiğit Yarenler diyarı Çankırı’mıza beklediği, hak ettiği ve layık olduğu hizmeti vermek en temel amacımız olacaktır" diye konuştu.
 
MHP'NİN YENİ BELEDİYECİLİK VİZYONU
Bayındır, yeni bir belediyecilik vizyonu ile Çankırı’yı içinde yaşamaktan huzur bulunan bir kent haline getireceklerini göçü durduracaklarını kaydetti.
 
MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın’ın bu haftadan itibaren projelerini açıklayacağını ifade eden Bayındır, "MHP olarak belediyenin hizmetlerinde belediyenin imkanlarını, milletimizin parasını, lüzumsuz yere israfa kaçmadan, yetimin – şehit çocuklarının, gazilerin, geleceğimizin teminatı genç evlatlarımızın kısacası Çankırılı her kardeşimin hakkı olan, taşınır-taşınmaz mallardan, arsalardan elde edilen, vatandaştan temin edilen, genel bütçeden fert başına gelen, her türlü belediye gelirlerini gerek ülke içi gerek ülke dışı seyahat masraflarını karşılamaya, gereksiz ziyafetler çekmeye, birilerini zengin etmeye, birilerine rant temin etmeye harcatmayacağız. Adayımız Hakkı Yalçın bu hususlarda dikkatine – hassasiyetine – tecrübesine en önemlisi sözüne ve dürüstlüğüne güvendiğimiz bir arkadaşımızdır” dedi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler