MHP İl Kongresi için start verdi

MHP İl Kongresi için start verdi

İl Başkanı Ali Acıbunar başkanlığındaki heyet MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Genel Merkez'deki makamında ziyaret etti.

8 Ocak'ta yapılan Çankırı Merkez İlçe Kongresi ile İlçe Genel Kurulları sürecini tamamlayarak İl Kongresine hazırlanan Çankırı MHP teşkilatında görev başı yapan ilçe başkanları, İl Başkanı Ali Acıbunar ve Başkan Yardımcısı Çetin Kapdan'la birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

7 Şubat Salı günü öğleden sonra gerçekleşen ziyarete yoğun kar yağışı nedeniyle Şabanözü, Orta, Kızılırmak, Yapraklı, Bayramören ve Atkaracalar ilçe başkanları katılamadı.

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar, Kurşunlu İlçe Başkanı Şükrü Artan, Çerkeş İlçe Başkanı Hasan Güler, Eldivan İlçe Başkanı Mustafa Gökmen, Korgun İlçe Başkanı Arif Soysal, Ilgaz İlçe Başkanı Mustafa Horuz, Çerkeş Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Emir Uluçay, MHP milletvekili aday adayı Ahmet Azizoğlu ve Çankırı 23. dönem milletvekili Ahmet Bukan ile Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş da hazır bulundu.

MHP'nin 10. büyük kurultayı öncesinde başlayan kongre sürecinin ülke genelinde tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Dr. Devlet Bahçeli, bu süreçte MHP'ye yakışır bir olgunlukla kongrelerin sakin ve huzurlu gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, seçilen tüm partililere başarılar diledi.

BAHÇELİ'DEN ÇANKIRI'YA SELAM

MHP üzerinde oynanan her türlü iç ve dış oyunların farkına varılmasını isteyen MHP Genel Başkanı, birlik ve beraberlik içerisinde seçim sürecine girilmesi gerektiğini, göreve gelen partili arkadaşların da özveriyle ve inançla çalışacaklarına inancının tam olduğunu kaydetti.
İl Başkanı Ali Acıbunar'ın Mart ayında yapılacak il kongresi davetine de teşekkür eden Bahçeli, zamanın ve zeminin uygun olması durumunda bu daveti değerlendireceğini söyledi. Yarım saat süren ziyaret esnasında partililerin isteklerini de soran Bahçeli, Çankırı'nın MHP için her zaman özel bir yeri olduğunu ve Çankırı'daki sonuçlara bakarak MHP ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını, bu nedenle Çankırı MHP Teşkilatına önemli görevler düştüğünü hatırlattı. Tüm Çankırı'ya selam ve sevgilerini ilettiğini kaydeden Bahçeli, ziyaretten dolayı tüm ekibe de ayrı ayrı teşekkür etti.

bahceli-kongre-davet-sozcu-resim-03.jpg

İL KONGRESİ MART AYININ İKİNCİ YARISINDA

Merkez ve ilçe teşkilatlarındaki kongre sürecini tamamlayan MHP'de gözler şimdi İl Başkanlığı seçiminin yapılacağı İl Kongresine çevrildi. Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre MHP Çankırı İl Kongresinin 17 ya da 24 Mart tarihlerinde gerçekleşmesi sözkonusu.

Kongrenin tarihine MHP Genel Merkezi karar verecek. Edinilen bilgilere göre kongrenin yapılacağı tarihte ülke genelinde yapılacak il kongresi sayısı gözönüne alınarak genel merkez yöneticilerinin kongreye katılmasına imkan verecek bir tarihin belirleneceği bildirildi.

MHP Çankırı İl Kongresi için mevcut başkan Ali Acıbunar'ın dışında henüz başkan adayı olmadığı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler