MHP’de bomba…Bir vekil gizlice Erdoğan’la görüşmüş!

MHP’de bomba…Bir vekil gizlice Erdoğan’la görüşmüş!

CHP’li Deniz Baykal gibi MHP’li bir milletvekilinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bilgisi dışında görüştüğünü söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, o ismi bulmaya çalışıyor.

MHP’nin önceki akşam gerçekleştirilen Başkanlık Divanı’nda, Genel Başkan Devlet Bahçeli ilginç bir çıkış yaptı.

Milliyet gazetesinden Önder Yılmaz’ın haberine göre Bahçeli, koalisyon konusunda parti kurmaylarının diğer partilerle görüşme yaptığına ilişkin haberlere değinerek, kendisinin bu konuda herhangi bir talimatı ve bilgisi olmadığını, görüşme yapan varsa da bu kişilerden haberi olmadığını söyledi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la, CHP’den Deniz Baykal’ın görüştüğü gibi MHP’den de birinin görüştüğünü, bu konuda bilgisinin bulunmadığını kaydetti.

ERDOĞAN’LA BİLGİM DIŞINDA GÖRÜŞTÜ..ONU BULURSAM…

Bahçeli, “Erdoğan’la Dışişleri Konutu’nda bir görüşme olmuş. O ismi şimdilik belirlemeyedim ama arıyorum. Görüşme ortamındaki diğer kişilere ulaşmaya çalışıyorum. Eğer doğru ise bulunca gereğini yaparım” dedi.

Divan üyeleri o kişinin kim olduğu konusunda birbirlerine sorular yöneltirken, iktidara yakın medya organlarında dile getirilen isimlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

“ERDOĞAN’IN ADAYINI SEÇTİRMEMEK LAZIM”
Öte yandan Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçiminde, AK Parti’nin adayını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirleyeceğini belirterek, “Bu nedenle Meclis Başkanı, Erdoğan’ın kontrolünde olmamalı. Bu seçime Erdoğan’ın istediği kişi seçildi ya da seçilemedi olarak bakmak lazım. Bu seçim, Cumhurbaşkanı’nın seçilmesini istediği isimle, seçilmesini istemediği isim arasında geçecek. Onun çıkaracağı adayı seçtirmemek önemli” dedi.
Bahçeli, bu ifadesiyle muhalefet partilerinin son turda tek bir adaya yüklenebileceği mesajını verdi.

“AYARTMAYA ÇALIŞABİLİRLER”
Bahçeli, hükümet kurma çalışmalarına da değinerek AK Parti’nin tek başına iktidar için 18 milletvekiline ihtiyaç duyduğunu ve bu yönde temaslar yapıldığı söylentilerinin ortaya çıktığını hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler