MHP'de deprem! Çankırı dahil 5 il görevden alındı

MHP'de deprem! Çankırı dahil 5 il görevden alındı

biyiksizlar.co adlı sitede yer alan habere göre, Eskişehir, Karabük, Manisa, Ardahan ve Çankırı İl teşkilatlarının görevden alındığı belirtildi.

biyiksizlar.co adlı sitede; 'Bayram tatili beklenmedi' başlığıyla verilen haberde; Milliyetçi Hareket Partisi'nde Lider Devlet Bahçeli'nin en son bayramlaşma programında dile getirdiği "arınma mevsimi" başladı. Şu ana kadar toplam beş il yönetimi görevden alındı. Genel Merkeze yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre pek çok il ve ilçe yönetiminin görevden alınması da halen istişare ediliyor.

ŞEFKAT ÇETİN DUYURMUŞTU
MHP Eskişehir, Karabük, Çankırı, Manisa, Ardahan İl yönetimleri görevden alındı. MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, bayram öncesi sosyal medyadan yayınladığı bir mesajda "Sizlere ibretlik bir ders vereceğiz" şeklinde ifadeler kullanarak, bayram sonrası olabileceklerin ip uçlarını vermişti. Camiada Bayram tatili sonrasına kalacağı düşünülen "temizlenme ve arınma mevsimi" bayram tatili bitimi beklenmeden böylece başlamış oldu, denildi.

'GÖREVDEN ALMA' MI
KAPATMA MI?

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; MHP Genel Merkezi'nin 'görevden alma' değil, 'İl Teşkilatını kapatma' ya da 'Çankırı ve ilçeleri kapatma' kararı almış olabileceği de ihtimal dahilinde. 'Görevden alma' yazısının teşkilata, 'kapatma' kararının ise Çankırı Valiliğine gelmesi gerektiği belirtiliyor.

Edindiğimiz intiba MHP Genel Merkezi'nin Çankırı İl Teşkilatı ile ilgili olarak 'kapatma' kararı aldığı ve bunu Çankırı Valiliği'ne Pazartesi sabahı bildireceği yönünde. 

Şayet böyle bir prosedür izlenirse, Çetin Kapdan Başkanlığındaki Çankırı İl teşkilatı, il binasının anahtarlarını Çankırı Valiliğine teslim edecek.

Gelişmeleri merakla izliyiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler