MHPde hızlandırılmış kongre takvimi

MHP'de 'hızlandırılmış kongre' takvimi

Açıklanan kongre takvimine bakıldığında, MHP Çankırı teşkilatı yeni yıla girmeden tüm ilçe kongrelerini tamamlamış olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Teşkilatı'nın kongre takvimi 20 Aralık 2011 Salı Günü Korgun ilçe kongresiyle başlıyor.

MHP Genel Merkezi'nin talimatları doğrultusunda hazırlanan seçim takvimine göre 22 Aralık 2011 Perşembe günü Çerkeş, 23 Aralık Cuma günü Bayramören, 24 Aralık Cumartesi günü Eldivan ve Orta, 25 Aralık Pazar günü Atkaracalar ve Ilgaz, 27 Aralık salı günü Yapraklı ve Kızılırmak ve yılın son günü 31 Aralık Cumartesi günü ise Şabanözü ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

Çankırı Merkez ilçe kongresi ise 8 Ocak 2012 pazar günü yapılacak.

ACIBUNAR: KATILIMI YÜKSEK TUTMAK İÇİN

Açıklanan kongre takvimi ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz MHP İl Başkanı Ali Acıbunar "İllerde yapılacak kongrelere Genel Merkez'de görevli milletvekili ve idarecilerimizin katılımını hem yüksek tutmak hem de onların seyahatlerini olabildiğince toplu şekilde yerine getirebilmeleri için böylesi bir kongre takvimini uygun gördük" dedi. Başkan Acıbunar Çankırı İl Kongresinin de Mart, Nisan ve Mayıs aylarından birinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler