MHPde sular durulmaz!

MHP'de sular durulmaz!

MHP'nin Çankırı Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Hakkı Yalçın'la ilgili gelen ilk tepkiler, özellikle MHP tabanında hareketliliği getireceğe benziyor.

MHP Çankırı Belediye Başkan adayının 'Hakkı Yalçın' olarak açıklanmasının ardından siyasi tepkiler de gelmeye başladı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin telefonla ulaştığı AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "Aday adayları içerisinde parti olarak şans tanıdığımız bir isimdi. Bizim adımıza sürpriz olmadı. Hayırlı olsun" dedi

AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin de Hakkı Yalçın'ın MHP Belediye başkan adaylığı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya "Çankırı için hayırlı olsun. Önemli olan bizim birlik ve beraberliğimiz. Biz bir ve beraber olursak Çankırı'da belediye başkanlığını rahatlıkla kazanacağımızı düşünüyorum." dedi.

MHP'DE SULAR DURULMAZ!
Hakkı Yalçın'ın MHP Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasından sonra Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin özellikle MHP tabanına yönelik isimlerle yaptığı görüşmelerde ortaya çıkan 'ortak yorum'da "Adayın belirlenmesi ile birlikte oluşacak tartışma ortamının kısa sürede bastırılamayacağı, özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çankırı programı süresince, bugüne kadar yaşanan olayların ayrıntılarının Bahçeli'ye aktarılacağı" görüşü hakim.

Partiye yakın isimler "Genel Merkez'de, 130 km öteden gelmiş olan 9 aday adayına bir bardak çay söyleyip 10 dakikada 'yaptığımız 3 anket çalışması sonrası sonrasında ...' diyerek başlayan kısa açıklama ile belediye başkan adayının açıklanması hiç hoş olmadı. Aday adaylığı sürecinde gerek İl Başkanlığında gerekse Genel Merkez'de yaşanılanlar açık ve net olarak 'önceden hazırlanmış bir senaryonun' uygulandığını gösteriyor. MHP'nin parti tabanı sahneye konulan bu senaryoyu yutmaz" diyerek sıcak saatlerdeki düşüncelerini paylaştılar.

Haber Merkezimiz gün boyu farklı düşünceleri bu sayfalardan sizlere aktarmaya devam edecek...

SÖZCÜ 18'DEN YENİ ANKET!
MHP, Hakkı Yalçın'la Çankırı Belediye Başkanlığı seçimini kazanabilir mi?

Düşüncenizi belirtmek için:

ANKETE KATIL - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
54 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler