MHPden ilk Başkan adayı!

MHP'den ilk Başkan adayı!

MHP'de 15 Nisan'da başlayan 'belediye başkan adayı' müracaatlarının ilk gerçekleşti.

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerine iddialı hazırlanan MHP'de 15 Nisan'da başlayan 'adaylık müracaat takvimi' işliyor.

MHP Çankırı Merkez belediye başkan aday adaylığı için ilk müracaat Elektrik - Elektronik Mühendisi Fatih Köse'den geldi.
 
Başkan aday adayı Köse Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Büyüklerimizin tecrübe ve birikimleri ile gençlerin azim ve dinamizmini bir araya getirerek Çankırı'mızı 21. yüzyıla başarıyla taşıyabileceğimize inanıyorum. Gençlerin bu potansiyelini kullanmanın gereğine inandığım için bu göreve talip oldum. Çankırılı hemşehrilerim beni bu göreve layık görürler ise, tecrübeli bürokrat ve teknokratlardan oluşan profesyonel bir ekiple bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum." dedi.
 
Fatih Köse 'Çankırı'yı ileriye taşıyacak projeleriniz nelerdir?' şeklindeki sorumuza ise "Henüz hazırlık aşamasında olan projelerimizi açıklamak için şu an çok erken. Adaylık süreci olgunlaştıktan sonra projelerimizi önce parti merkezimize sunup daha sonra basına açıklayacağım. Şu kadarını söyleyeyim; projelerimiz öncelikle Çankırı'mızın en önemli problemlerinden olan göç ve istihdam sorunları çözmeye yönelik ve böylelikle Çankırı'mızı bir cazibe merkezi haline getirecek nitelikte olacaktır." şeklinde cevaplandırdı.
 
Fatih Köse kimdir?
4 Mart 1985 Çankırı Merkez doğumlu olan Köse, Atatürk İlköğretim Okulu sonrası Çankırı Anadolu Lisesinden mezun oldu. 7 Temmuz 2009 yılında Fırat Üniversitesi'nden Elektrik - Elektronik Mühendisi olarak mezun oldu. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü de başarıyla tamamlayan Köse, ikinci üniversite eğitimini de tamamladı.
 
2010 yılında dünyanın en büyük rüzgar türbini üreticisi Danimarka firması VESTAS Wind System'de iş hayatına başlayan Köse, Akdeniz Bölge Müdürlüğü bünyesinde 'Bölge Müdür Yardımcısı' olarak görev yapmakta. Köse ayrıca Fatih Mühendislik Ltd. Şti.'nin de ortağı olup evli ve çok iyi derecede ingilizce bilmekte.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler