MHPden istifa!

MHP'den istifa!

Çankırı Belediye Meclis Üyesi Satılmış Barak'ın partisinden istifa ettiği öğrenildi.

Çankırı Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Satılmış Barak'ın partisinden istifa ettiği öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre 2009 yerel seçimleri sonucunda MHP'den Çankırı Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Satılmış Barak'ın 10 Şubat 2012 tarihinde istifasını İl Başkanlığına verdiği öğrenildi.

Siyasi kulislerde Satılmış Barak'ın istifası ile ilgili olarak yakın çevresine "Kızıma ve yeğenime Belediye Başkanı İrfan Bey iş verecek." şeklinde savunma yaptığı iddia ediliyor.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son gün 29 Şubat

Siyasi kulislerde dolaşan bir başka iddia ise Barak'ın bir süre bağımsız kaldıktan sonra Ak Parti'ye geçeceği yönünde.

Satılmış Barak ile ilgili son bilgi, MHP tabanından fazla tepki ile karşılaşmama adına çalıştığı Makas Fabrikasındaki görevinde değişiklik yaptırarak kendisini depoda görevlendirdiği öğrenildi.

Satılmış Barak'ın MHP'den istifasıyla Çankırı Belediyesinde MHP'nin sandalye sayısı 11'den 10'a düştü.

MHP İL BAŞKANI ALİ ACIBUNAR:
İSTİFA HİÇ ETİK DEĞİL

MHP'li Belediye Meclis üyesi Satılmış Barak'ın istifası ile ilgili "Görünen lüzum üzerine gibi bir istifa mektubu bıraktı. Klasik bir cümle. Bunun dışında çevresine Esentepe'ye hizmet vermek için istifa ettiğini ifade etmiş." dedi.

Başkan Acıbunar sözlerini "İstifa hiç etik değil. MHP'nin oylarıyla seçilmiş bir kişinin bu istifa ile belediye meclis üyeliğinden de istifasını beklerdim. Ancak bu gerçekleşmedi" dedi.

BELEDİYE WEB SAYFASINDA
"SATILMIŞ BAYRAK"

Öte yandan MHP'li Satılmış Barak'ın istifası ile ilgili fotoğraf desteği için girdiğimiz Çankırı Belediyesi'nin www.cankiri.bel.tr adlı adresinde "Belediye Meclis Üyeleri" bölümünde MHP'li Satılmış Barak'ın adı "Satılmış Bayrak" olarak yer almıştı.

Çankırı Belediyesine ait web sayfasında belediye meclis üyesinin adının yanlış yazılmış olması ve bu yanlışlığın da yaklaşık üç yıldır sürdürülmüş olması ise işin başka bir komik yanı olsa gerek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
51 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler