MHPden sert bayrak tepkisi!

MHP'den sert 'bayrak' tepkisi!

Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında açılan MHP bayrakları ile ilgili inceleme başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ak Parti mitingde açılan MHP bayrağı için şu açıklamayı yaptı;
 
"PKK'ya teslim olmuş, İmralı canisiyle pazarlıklara batmış, milliyetçiliği ayaklar altına layık görmüş Başbakan ve zihniyetinin, Üç Hilali istismara yeltenmesi, Milliyetçi Hareket'in kutlu mücadele ve muhalefetini anlamsızlığa sürükleme provokasyonu siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmekten kurtulamayacaktır.
 
Öncelikle Üç Hilalli bayrağımızı ve bozkurt simgemizi AKP'nin açık hava toplantısında kullanılmasına ve açılmasına kimlerin çanak tuttuğu, kimlerin buna cüret ettiği, bu şerefsiz tertibin içinde kimlerin bulunduğu muhakkak ki açığa çıkarılmalıdır."
 
İNCELEME BAŞLATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında açılan MHP bayrakları ile ilgili inceleme başlattı.
 
Parti Genel Merkezi'nden bir heyetin, MHP bayrağının kimler tarafından açıldığını öğrenmek için MHP Sincan ve Etimesgut İlçe Başkanlığı'na gittiği öğrenildi.
 
Başbakan Erdoğan’ı MHP’liler karşıladı
'Milli İradeye Saygı' mitingi için Ankara'nın Sincan ilçesine giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyunu MHP’li gençler karşıladı. ‘Dik dur eğilme ülkücüler seninle’ sloganları atan grup Başbakan'ı bozkurt işaretleri ile selamladı.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. konvoyunu durdurarak MHP gençleri selamladı. Gençlere teşekkür eden Başbakan Erdoğan daha sonra konvoyu ile mitingi alanına doğru hareket etti.
 
Başbakan'ı bozkurt işarete yaparak uğurlayan MHP’li gençlerin elinde 5’er metre uzunluğunda 3 hilal bayrakları vardı. Ayrıca gençlerin ellerinde ‘Dik dur eğilme ülkücüler seninle’, ‘Sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa’, ‘Bize Allah'tan korkmayı öğrettiler kuldan değil. Tehditlere boyun eğmedin asla eğme Etimesgutlu bozkurtlar’ yazılı dövizler vardı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler