MHPli aday adaylarından birlik mesajı

MHP'li aday adaylarından birlik mesajı

MHP'nin milletvekili aday adayları Atatürk Kültür Merkezinde ilk kez biraraya gelerek "birlik" mesajı verdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi il istişare toplantısı Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığına milletvekili Ahmet Bukan ve üyeliklere MHP MYK üyesi Kadir Şekerci, MHP İl Başkanı Ali Acıbunar, MHP merkez ilçe Başkanı Ahmet Kurt ve Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan’ın seçildiği il istişare toplantısında 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimi için aday adayı olanlar kendilerini partililere tanıttı.

mhp-adaylar-mesaj-resim-02.jpg

İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan MHP İl başkanı Ali Acıbunar, özellikle hükümete yüklenerek, Çankırı’daki çalışmaların da farklı olmadığını aktardı. “Hepimizin içinde bulunduğu Çankırı’da bile; yaptıkları çoğu iş mahkemelerde sürünmektedir” diyen Acıbunar, “Bunca yıllık belediye tarihinde ilk defa belediyenin elektrikleri haftalar boyunca kesik kalmıştır. Bunların yanında icraat olarak; belediyedeki gariban personelin uzaklaştırılmasından medet umulmakta, eskiden yapılanların yıkılması ile uğraşılmakta, cadde bakımı olarak elektrik direklerine bir hafta çiçek dikilirken, ertesi hafta sökülmekte, yapılan köprüler ayını doldurmadan yıkılmakta, açılan ihalelerle ilgili dedikodular; internet sitelerinde pehlivan tefrikaları gibi yayınlanmakta, ancak tatmin edici cevaplar verilmemektedir. Bu arada asıl hizmet verilmesi gereken köy yolları ve mahalle araları tarihinin en bakımsız dönemini yaşamaktadır” dedi.

mhp-adaylar-resim-04.jpg

Acıbunar, konuşmasının devamında, “Memlekete hükümet edenler, devletin bütün imkânlarını sonuna kadar kullanarak oluşturduğu korku imparatorluğu sayesinde; kendine ait yandaş medya ve kiralık köşe yazarları ile sırtlarını nereye ve kime dayadıklarını bilinen ve özgürlükçülük iddiasıyla gerçek niyetlerini gizlemeye çalışan bazı sivil toplum kuruluşları oluşturmuşlar, böylece de yaptıkları olumsuz icraatları toplumun gözü önünden saklamaya çalışmaktadırlar” dedi

İl Başkanı Acıbunar’dan sonra söz alan Çerkeş Belediye başkanı Şükrü Tarhan, Yapılanların göze hoş görülebileceğini aktararak, “Düşünün bir binada çeşitli yenilik ve güzellikler yapılabilir. Ama bu değişiklikler binanın kolanları kesilerek yapılırsa bir müddet sonra o bina içinde bulunanların üzerine çöker. Şuan yapılanlar bu. AKP yaptığı çalışmalarla bu ülkenin temel taşları ile oynuyor” dedi.

Çankırı’nın 2002’den sonra 90 bin göç verdiğini belirten,  MHP Milletvekili Ahmet Bukan, “Nüfusumuz azaldığı için milletvekili sayımız da 3’den 2’ye düştü. Sayı düşmesine rağmen partimize ilgi oldukça yoğun. Aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Bukan’dan sonra aday adayı olanlar kendilerini tanıttı. Tüm aday adayları 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimde aday olsun veya olmasın adaymış gibi çalışacaklarına dair gelen konuklara söz verdi.

KICIMAN: SON KEZ DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM
Aday tanıtımında ilk konuşmayı Muharrem Kıcıman yaptı. Kıcıman, “Sofranıza oturdum, yemeğinizi yedim, dertlerinize ortak oldum. Son kez desteğinizi istiyorum” dedi.

AHMET KORHAN MASTI: MEMLEKETİME KARŞI SORUMLULUĞUM VAR
Ahmet Korhan Mastı, “Memleketime karşı sorumluluklarımın olduğunun farkındayım. Birikim, deneyim ve tecrübeme dağarcığımın memleketime karşı hissettiğim sorumluluklarımın yükünü kaldıracak yeterlilikte olduğunu düşünüyorum” dedi.

RECEP DUMANLI: İŞSİZLİĞİN OLMADIĞI BİR İL İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Hilal kart çalışmasında büyük katkısının olduğunu söyleyen Recep Dumanlı, “Çankırı’nın göç veren değil göç alan bir olması için ve işsizliğin olmadığı bir il olması için çalışacağım” dedi.

ŞAHİN ERASLAN: DAVAM İÇİN ÇALIŞACAĞIM
“1. sırada da olsam 101. sırada da olsam davam için çalışacağım” diyen Şahin Eraslan, “Dergâhına eğri odun bile sokmayan Yunus Emre gibi olmaya çalıştım. Partime ve davama karşı bir yanlışlık yapmadım” dedi.

AHMET AZİZOĞLU: BİZ OLARAK ÇALIŞACAĞIZ
Kürsüye eşi ve çocukları ile çıkan Ahmet Azizoğlu, “Ben değil, biz olarak çalışacağız ve Çankırı’yı Ankara’ya değil Ankara’yı Çankırı’ya getireceğiz” dedi

HÜSEYİN YAKAR: BİR HİZMETKARIM
“Ben burada bir hizmetkârım” diyen Hüseyin Yakar, “Çankırı’da ev bacaları değil, fabrika bacaları tütmesi için çalışacağım” dedi.

Türkiye’nin ve Çankırı’nın sorunun işsizlik olduğunu söyleyen Raif Ulusoy, bu konuda çalışmalar yapacağını aktardı.

AHMET GÖKSEL: ÖNEMLİ OLAN BENİ DE ARANIZA ALMANIZ
“Aday oluyum olmayayım önemli değil. Önemli olan beni de aranıza almanız ve kendinizden birisi olarak görmenizdir” diyen Ahmet Göksel, “Aday olmasam dahi 12 Haziran 2011 tarihine kadar buradayım, arkadaşlarımla birlikte çalışacağım” dedi.

Aday adaylarının konuşmasından sonra son konuşmayı yapan Milletvekili Ahmet Bukan, “Yaptığımız çalışma sonrasında 1980’den buyana Çankırı’nın yüzde 80’i MHP’ye oy vermiş. Biz bu seçimlerde buna talibiz. Alternatif parti olarak hükümete talibiz. Çünkü ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı var” dedi.

Toplantı sonunda gelen konuklar, “Özlenen bir tabloydu, burada gerçekten birlik ve beraberlik var. Gelecek için umut verici bir görüntü” dediler.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler