MHP'li Bölükbaşı: İşimiz Çankırı, Gücümüz Çankırı

MHP'li Bölükbaşı: İşimiz Çankırı, Gücümüz Çankırı

MHP Çankırı milletvekili aday adaylarından Fehmi Bölükbaşı il binasında gerçekleştirdiği adaylık açıklamasında parti tabanından destek istedi.

ÇATSO Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek MHP'den Çankırı milletvekili aday adaylığına soyunan işadamı Fehmi Bölükbaşı, bugün ilk kez basının karşısına çıkarak adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.

MHP Çankırı İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği adaylık açıklamasına Fehmi Bölükbaşı'na destek amacıyla Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır da katıldı. Milletvekili aday adayı Fehmi Bölükbaşı'nın açıklaması şöyle:

"Gençlik yıllarımda ülkü ocakları çatısı altında başlayan gönül sevdam ilerleyen yıllarda mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP' de üç dönem yönetim kurulu üyesi olarak devam etmiştir. Ve bu süre zarfında yaptığım tek şey iyi bir ülkücü olmaya çalışmak olmuştur. İnanıyorum ki beni tanıyan herkes bunun farkındadır.

Bilindiği üzere; önümüzde, ilimizin ve ülkemizin gelecek 4 yılının belirleneceği bir seçim bizleri bekliyor.

Bu seçimlerin gerek ülkemiz gerekse bölgemiz ve dünya için ne kadar önem arz ettiği ortadadır. Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Gerek iç siyasetteki tıkanmışlık, gerek olumsuz sinyal veren ekonomik durum, gerekse bölgemizdeki istikrarsız yapılanmalar ve İslam coğrafyasındaki akan kan ve gözyaşı 7 Haziran seçimlerini daha da önemli bir hale getirmiştir.

İktidarın baskın politikaları sebebiyle toplumsal huzur tamamen bozulmuş, 'benden olan' ve 'benden olmayanlar' diye insanlar ayrıştırılmıştır. Hele adına ‘açılım süreci’ diyerek perdelenen ihanet oyunuyla bu güzel vatan bölünmenin ve parçalanmanın eşiğine gelmiştir. İşte bu ve daha sayabileceğimiz pek çok sebepten dolayı 7 Haziran seçimleri fazlasıyla önem arz etmektedir.

Fethedildiği günden bu yana düşman ayağı değmemiş yaranlar diyarı Çankırı’mızda yapacağımız çok işimiz, kat etmemiz gereken uzunca bir yolumuz vardır.

Şehrimizin daha yaşanılabilir bir yer olması, hepimizin daha iyi maddi koşullarda yaşaması, çocuklarımızın daha iyi eğitim alması, insanımızın sağlık sorunlarının daha etkin çözülmesi ve ilimizdeki güvenlik sorunlarının en az düzeye indirilmesi Çankırılılar'ın ortak dilekleridir.

Benim hayalimdeki Çankırı, Anadolu’nun en kalkınmış şehirlerinden birisi olmalıdır.

İş dünyasında yaşadığım bilgi, birikim ve tecrübelerimi, ilimizin bir bir tespit ettiğimiz birikmiş sorunlarını aşmak için bütün enerjimi harcayacağımı bilmenizi isterim.

Sizlerin de desteği ile 'İŞİMİZ ÇANKIRI, GÜCÜMÜZ ÇANKIRI' parolasıyla çıktığımız bu yolda; ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz, acı-tatlı hatıralarımızın hafızalarımızdan hiç silinmediği ve her yönüyle kendimizi borçlu hissettiğimiz Çankırı’mıza şerefle hizmet etmeyi Cenab-ı Mevla bizlere nasip etsin inşaallah.

Hedefimiz ilimizi gelişmiş iller düzeyine çıkarmak olacaktır.

Biliyorsunuz ki Çankırı coğrafi açıdan Başkent Ankara’ya çok yakındır. Ve yine biliyorsunuz ki Ankara’da çok sayıda Çankırılı yaşamaktadır. Ancak tüm bunlara rağmen, Çankırı’nın ne sesi duyulmaktadır ne de Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmaktadır. Çankırı’nın sesi olacağıma, Türkiye’nin geleceğinde Çankırı’nın söz sahibi olması için, gece gündüz demeden, zaman mefhumu gözetmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağıma söz veriyorum!

Bunun için sizlerden şahsıma görev vermenizi bekliyorum. Bu görevi en iyi şekilde yapabilmek, Çankırı'ya en etkin şekilde hizmet edebilmek için, Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sizlerin temsilcisi olmak istiyorum.

Bugüne kadar ilimizi mecliste temsil eden değerli milletvekillerimiz şüphesiz çok önemli çalışmalarda bulunmuşlardır; bu bağlamda kendilerinin hizmetleri her zaman takdirle anılacaktır.

Ancak, Çankırı’da bugün gençlerimizi hayata küstüren işsizlik, üreticimizin hak ettiği desteği görememesi, ilimizin sosyal ve kültürel alanlardan yoksun bırakılması, gelir seviyemizin gün geçtikçe gerilemesi, hızla ilerleyen göç, daha yapılması gereken çok fazla işimiz olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

Şahsıma destek verdiğinizde, sizleri utandırmayacağımı, pişman etmeyeceğimi, unutmayacağımı; sizlerin hizmetkârı, sizlerin sesi, sizlerin gerçek anlamda vekili olacağımı bilmenizi istiyorum.

-Bizim siyaset anlayışımızda devlete olduğu kadar millete de sadakat vardır!

-Bizim siyaset anlayışımızda millete sırt çevirmek, millete ihanet etmek, milleti görmezden gelmek, milleti seçim bittikten sonra unutmak yoktur!

Ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, kucaklayan, birlik ve beraberliğin sağlandığı, insanımızın mutlu olduğu bir Çankırı idealimdir.

Son olarak diyorum ki:

Derdim Bayrak,

Derdim Millet,

Derdim güzel memleketimiz ÇANKIRI,

Beklentim hayırla anılmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, birbirinden kıymetli diğer aday adaylarımıza başarılar dilerim. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Genel seçimlerin başta Çankırı’mız olmak üzere, ülkemize aziz milletimize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini diliyorum. Sağ olun, var olun. BİZİMLE YÜRÜ ÇANKIRI"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler