MHP'li Bölükbaşı STK ziyaretlerinde

MHP'li Bölükbaşı STK ziyaretlerinde

MHP Çankırı milletvekili aday adayı Fehmi Bölükbaşı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini Ziraat Odası Başkanlığı ile Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifiyle sürdürdü.

İlk olarak Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ile ziyaretine başlayan Bölükbaşı, sivil toplum kuruluşlarının ilimizde ve ülkemizde önemli görevler üstlendiğini anlatarak konuşmasına başladı.

Çiftçinin AK Parti iktidarı döneminde ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldığını dile getiren Bölükbaşı, "Ürünü para etmeyen çiftçi, ekim yapmamaya başladı. Yapsa da satamadığı için, satsa da maliyetinin altında elinden çıkartabildiği için çiftçimiz zor durumda. Biz bu toprağın insanıyız. Bu toprağın insanının, bu toprayı işleyen insanın sıkıntısını en iyi bilenlerdeniz" dedi.

Yaşanan sorunlar nedeniyle köylerin boşalmaya başladığını belirten Bölükbaşı, "Toprağında doyamayan insanımız ne yazık ki toprağını terkediyor. Köyler bu şekilde yavaş yavaş boşalıyor. Bizim öncelikle Çankırı'da tarım ve hayvancılığı yeniden canlandırmamız lazım. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. 

Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli de Bölükbaşı'na çıktığı yolda başarılar diledi. 

BÖLÜKBAŞI: BEN DE KAMYONCU OĞLUYUM
MHP milletvekili aday adayı Fehmi Bölükbaşı, daha sonra Çankırı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Taşımacılığın oldukça zor bir meslek olduğunu kaydeden Bölükbaşı, "Kamyonculuk, zor ve meşakkatli bir meslek. İnsanlar ekmek paralarını kazanmak için günlerce yollarda ailelerinden uzakta kalıyorlar. Çoğu zaman bu emeğin karşılığını da ne yazık ki alamıyorlar" dedi.

Ömrü yollarda geçen bir kamyoncunun oğlu olarak sorunları yakından bildiğini söyleyen Bölükbaşı, "Bende bir kamyoncu oğluyum. Birçok kamyoncu çocuğu gibi benim de çocukluğum babamın yolunu gözleyerek geçti. Sorunları biliyorum. Fehmi Bölükbaşı olarak her zaman yanınızda olacağım" ifadelerine yer verdi. 

fehmi-bolukbasi-cankiri-mhp-resim-04.jpg

Taşımacılığın bir ülkenin bel kemiği sektörlerinden biri olduğunu dile getiren Bölükbaşı, görev aldığı takdirde kamyoncuların yanında olacağını belirtirken, Başkan Ali Şahin ise Bölükbaşı'na başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler