MHP'li Seyfettin Yılmaz Gülen'i övünce!

MHP'li Seyfettin Yılmaz Gülen'i övünce!

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Fethullah Gülen'in bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymet olduğunu söyleyince neler mi yaşandı?!

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısında değişiklik öngören teklifin görüşmelerinde yaptığı konuşmasında, temiz insanları çete diye suçlamanın kabul edilemez olduğunu söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti:

"Evet, evet, evet, bunu kim söylüyor? Bekir Bozdağ söylüyor! Onun için, burada çıkıp da doğruluktan, adaletten bahsedenler önce ne söylediğini bilecekler! Devam ediyorum, dinleyin, 'Cemaat devlete sızmış; buna kargalar güler! Cemaatin bir kaydı mı var? Yıllardır bu paranoyayla yaşadık. Cemaat devlete sızmış, yok, devleti ele geçirmiş; buna kargalar güler!'  Kim demiş bunu bir yıl önce? Hüseyin Çelik demiş, Hüseyin Çelik! Şimdi, beş ay önceye geliyorum, beş ay önceye, çok değil beş ay önceye. 28 Şubat döneminde… Biatçılar cevap vermesin bana, diğerleri laf atabilir. '28 Şubat döneminde kendisine büyük iftiralar atıldı. Hamdolsun ki tüm suçlamalardan, tüm davalardan beraat etti. O dönemde hem yaşadığı sıkıntılardan hem de Türkiye ortamından uzaklaşmak için ABD'ye gitti. Ziyaretimde Sayın Başbakanımız da selamlarını iletti. Hocaefendi'nin bizden bir emirleri olur mu diye sormamı istedi.' Bunu kim demiş? Bülent Arınç! Şimdi elinizi vicdanınıza koyun, elinizi vicdanınıza koyun. 11 yıldır beraber yürüdüğünüz, beraber ıslandığınız insanlara bugün ne diyorsunuz biliyor musunuz? Çete diyorsunuz, inlerine gireceğiz diyorsunuz, darmadağın edeceğiz diyorsunuz. Haşhaşiler diyorsunuz. Niye diyorsunuz biliyor musunuz bunu? Yazıktır, günahtır; o insanların alnı secdeye değiyor. 3 bin tane polisi değiştirdiniz. Onlar Allah diyen insanlar, onlar Kur'an diyen insanlar. Onun günahının altından nasıl kalkacaksınız. Sen biat kültürüyle biat edebilirsin ama Allah diyenlere haksızlık yaparsan yerle bir olursun! Yerle bir olursun! Bunu göreceksin, bunu göreceksin!"

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler