MHP'li Yeniçeri: Kaos İmralı'dan gelen talimatla yönetiliyor

MHP'li Yeniçeri: Kaos İmralı'dan gelen talimatla yönetiliyor

MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri,Kobani bahanesiyle başlayan eylemlerin arkasında çözüm sürecinde güçlenen örgütün serbest kalan KCK liderleri ve İmralı'nın olduğunu iddia etti.

Çözüm Sürecinde terör örgütü PKK'nın güçlendirildiğine dikkat çeken MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri, PKK ve KCK'ya talimatların İmralı'dan gittiğini söyledi.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çözüm süreci denilen sürecin PKK’yı güçlendirme süreci olduğu ortaya çıkmıştır. Önümüzdeki dönemde bu süreç çeşitli unsurlar kullanarak Türkiye’nin başını ağrıtacaktır. Büyük gerilimlerin önümüzdeki süreçte olabileceğini söylemek mümkündür.

Birinci Dünya Savaşı öncesi dünyanın durumuna benzemiyor bu dönem. Bütün problem yanlış teşhis yapan iktidarın. Terör örgütü mesafe kazanıp avantaj elde etmektedir. Yarın olan biteni iyi okuyan bir iktidar bütün bunları tersine çevirebilir.

Tehdit büyüktür ama önlenemez değildir. İktidar paranoyaktır. İçeride paralel yapı dışarıda Esed paranoyası doğru adımlar atılmasını engelliyor. Bugünkü olayların ana unsuru KCK’dır. Serbest bırakılanlar x gününü bekliyorlardı. İmralı’dan gelen talimatla KCK ve HDP harekete geçtiler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler