MHP'nin Çankırı Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Esen kimdir?

MHP'nin Çankırı Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Esen kimdir?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin Çankırı Belediye Başkan adayı olarak açıklanan İsmail Hakkı Esen kimdir?

MHP Çankırı Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Esen'in kendi kaleminden biyografisi:

"Yapraklı'nın tanınmış ailelerinden ESEN ailesinin dördüncü çocuğu olarak 1970 yılında Çankırı’da doğdum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

İlkokulu Aksu (İlker Tuncay) ilköğretim okulunda, orta öğretimimi merkez (İsmet İnönü) ilköğretim okulunda, lise eğitimimi ise Çankırı Teknik Lisesi'nde tamamladım, daha sonra yüksek öğretimimi tamamlamak için 9 Eylül Üniversitesi'ne bağlı 2 yıllık İzmir Meslek Yüksek Okulu'na gittim. Üniversitede aldığım eğitimler doğrultusunda yeterli derecede Almanca diline hakim olma şansını yakaladım. Eğitim öğretim hayatımı tamamladıktan sonra memleketime hizmet etmek için geri döndüm.

35 yıldır Çankırı'da ticari alanda çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kendi aile şirketimiz olan Hilal Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti'nin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmekteyim.

Lise yıllarımda Ülkücü hareketle tanışıp, eğitimimin ardından gönül verdiğim bu fikri hareketin siyasi çatısı olan Milliyetçi Hareket Partisi'ne intisap ederek uzun yıllar boyunca partinin yönetim kademelerinde aralıksız olarak siyasi görevlerde yer almış bulunmaktayım. 2014 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye meclis üyeliğine seçildim, akabinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclisi Grup başkan vekilliği görevini üstlendim, halen de bu görevime devam etmekteyim.

Siyasi faaliyetlerimin yanı sıra ticari hayatımdaki başarıları ve sosyal alandaki aktivasyonum ile de Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kurulu üyeliğine seçildim ve halen Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim.

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Çankırı Belediye Başkanlığına aday gösterildim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler