Militanın kimliği saptandı! İZLE

Militanın kimliği saptandı! İZLE

AK Parti Genel Merkezi'ne düzenlenen saldırıda flaş gelişme.

Ankara'da dün gece AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı'na yönelik eş zamanlı saldırılarla ilgili soruşturmada önemli mesafe alındı.

AK Parti Genel Merkezi'ne düzenlenen saldırıda lav silahını kullanan kişinin kimliği saptandı.
 
Başkentteki dün eş zamanlı saldırıların hemen ardından faillerin yakalanması için güvenlik güçleri alarma geçti. Söğütözü'ndeki AK Parti Genel Merkezi'ne saat 20.50'de yapılan saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliği, parktan atılan lav silahındaki parmak izinden saptandı. Adı gizli tutulan, daha önce katıldığı olaylar nedeniyle polisin yakından bildiği DHKP-C militanının yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.
 
AK Parti Genel Merkezi'ne yönelik saldırıda, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın makam odasının bulunduğu 7'nci kat isabet aldı, camlar kırıldı, duvarda delik açıldı. Bu sabah lavın isabet ettiği bölüm büyük bir bayrak asılarak kapatıldı.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırılara ilişkin açıklama yaptı.
 
Danimarka Kraliçesi II. Margarethe ile görüşmek üzere kaldığı otelden Amelienborg Sarayı'na hareket eden Başbakan Erdoğan, dün akşamki saldırılarla ilgili olarak basın mensuplarına ayaküstü yaptığı kısa açıklamada, "Ciddi bilgiler var, tespitler var. Dönünce açıklayacağım' dedi.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler