Milletvekili Filizin bayram mesajı

Milletvekili Filiz'in bayram mesajı

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı kutlama mesajı yayımladı.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Filiz'in mesajı şöyle:

"Bizleri yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, iyilik ve yardımlaşma duygularının şahlandığı bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Millet olarak sahip olduğumuz yardımlaşma, ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşma özelliğimizi Ramazan ayı boyunca, Somali’de açlık sıkıntısı çekenlerin de yardımına koşarak ülke sınırlarının dışına taşırmış olduk.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayacağız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstereceğiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, özenle kucak açacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Çankırı’lı hemşehrilerimizin, Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diler, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler