Milletvekili Şahin Atkaracalar'da

Milletvekili Şahin Atkaracalar'da

9 yaşındaki Ali Kılıç'ın yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası bölgeye ilk giden AK Parti milletvekili İdris Şahin oldu.

Taşyaka bölgesinde yoğun yağışlar sonucu yaşanan ölümlü felaket sonrası AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin bugün inceleme gezisine çıktı.

Şahin'in ilk durağı Çerkeş ilçesi oldu. İlçede esnaf gezisine çıkan Milletvekili Şahin daha sonra Yukarıaliözü'ne geçerek burada yapılan 'şükür duası'na katıldı. Beraberinde Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile birlikte Güzelyurt köyüne geçen Şahin, ihtiyar meclisinin kararı ile Saçak beldesinin mahallesi olma kararını köylülerle birlikte kutladı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin Yukarıaliözü köyünde..

akparti-idrissahin-yukarialiozukoyu-cankiri-sozcu-resim-06.jpg

Milletvekili Şahin, aldıkları son kararla Saçak beldesinin mahallesi olan Güzelyurtlular'la birlikte...

akparti-cankiri-idrissahin-sozcu-guzelyurt-resim-06.jpg

ŞAHİN, ATKARACALAR'DA
Şahin Güzelyurt'tan sonra Atkaracalar ilçesine geçti ve yıkılan köprü ile birlikte bozulan yolları ve sular altında kalan bölgeyi dolaştı. Şahin "Başta Atkaracalar belediyemiz ve kaymakamlığımız gereken çalışmayı yapmışlar. Yaraların sarılması konusunda gayret göstermişler. Beklenmedik bir olayda 9 yaşındaki bir yavrumuzu kaybetmek hakikaten çok acı. İktidar partisinin milletvekili olarak bölgede tespit ettiğim eksikliklerin yerine getirilmesi konusunda gereken çalışmaların ivedilikle yapılacağından kimsenin endişesi olmasın" dedi. Şahin sözlerini "Sel felaketinde hayatını kaybeden 9 yaşındaki minik yavrumuza Allah'tan rahmet, acılı anne-babaya da başsağlığı dileklerimi sunuyor, yüce mevlanın sabırlar ihsan etmesini diliyorum" dedi.

10432098_10201750603158062_7941222593060725563_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler