Milletvekili Şahin Baroda

Milletvekili Şahin Baro'da

İki gündür Çankırı'da bulunan milletvekili İdris Şahin, Baro Başkanı Erkan Köroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Cuma gününden bu yana bölgede incelemelerini sürdüren Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin dün Çankırı Barosu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nu makamında ziyaret eden Şahin, Baro ve Adliye Sarayındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, milletvekili Şahin'in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken Milletvekili Şahin "Şahsımın da milletvekili seçilmemden önce başkanlığını yaptığım Çankırı Baro'muzun çalışmaları hakkında yeni başkan Erkan Köroğlu'ndan bilgiler almak beni fazlasıyla mutlu etti. Milletvekili olarak Baro'muzun olabilecek ihtiyaçlarının karşılanması nezdinde üzerime düşeni fazlasıyla yerine getirmeye hazır olduğumu belirttim. Yeni Adliye Sarayımızı ziyaret ederek çalışma ortamının öncesine göre durumunu müşahede ederek Çankırı'nın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Ak Parti hükümetinin bölgemize verdiği önemi bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşadım" dedi.
 
ŞAHİN, ADLİYE BİNASINI ZİYARET ETTİ
Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, yeni binasına taşınan Çankırı Adliye Sarayına gelerek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
 
 
Baro Başkanlığı ve Ak Parti İl Başkanlığı döneminde yeni Adliye Sarayı’nın Çankırı’ya kazandırılmasında önemli katkılar sağlayan Çankırı Milletvekili İdris Şahin, yeni Adliye Sarayını ilk kez ziyaret etti.
 
Yazı İşleri Müdürü Ali Aşıkoğlu’nun eşlik ettiği Şahin, hâkim, savcı ve adliye çalışanlarının odalarını tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
 
Mahkeme salonlarını gezen Şahin, “Çankırı’ya yakışır bir Adliye Sarayını kazandırmış olmamızdan büyük mutluluk duyuyorum. Bir çok ili imrendirecek bir adliye sarayına kavuştuk. Bu konuda başta hükümetimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 
cankiri-baro-kastamonu-baro-ziyaret-sozcu-resim-033.jpg
 
KASTAMONU BAROSU DA ZİYARET ETTİ
Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay ile birlikte Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Kastamonu Adalet Komisyonu Başkanı, Ağır Ceza Reisi Emin Kürşat Demiralay, Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Demir ve Kastamonu Baro Başkanı Av. Seyfettin Civelekoğlu Baro Başkanımız Av. Erkan Köroğlu’nu makamında ziyaret ettiler ve yeni Adliye binasının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular. 
 
Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Çankırı Barosu adına Kastamonu’dan gelen misafirleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler