Milletvekili Şahin bu akşam Kanal5de

Milletvekili Şahin bu akşam Kanal5'de

'Son Gündem' adlı programın konuğu Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili İdris Şahin...

Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin bu akşam saat 20.30'da Kanal5 televizyonunda canlı yayına katılıyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu gazeteci-yazar Aslan Değirmenci'nin yaptığı 'Son Gündem' adlı haber programına milletvekili Şahin Ankara sütodyoda konuk olacak.
 
Milletvekili İdris Şahin, “Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları tıkandı mı?”, “Uzlaşma sağlanamayan temel konular neler?”, “Anayasa Komisyonu’nun başarısız olması durumunda atılacak adım ne olacak?”, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kendi anayasa teklifi hazır mı?” ve “Yeni Anayasa neden bu kadar önemli?” şeklindeki sorulara cevap verecek.
 
 
TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu sözcülüğünü de yapan Milletvekili Şahin, Komisyonun raporunu yorumlayacak, herkesin merak ettiği “Türkiye’de darbe tehdidi devam ediyor mu?” sorusuna canlı yayında cevap verecek.
 
28 Şubat post-modern darbe sürecinde alınan brifingli yargı kararlarını da değerlendirecek olan hukukçu Şahin, “Yargıdaki Çift Başlılık” ve “Başkanlık sistemi” hakkında da önemli açıklamalarda bulunacak.
 
Kanal 5 Ankara Stüdyosundan canlı yayın…
5 Ocak Cumartesi Saat: 20:30
Türksat 3A 11592 V 27500 FEC: 3/4
D-SMART 252. KANAL…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler