Milletvekili Şahin Çankırıda incelemelerde

Milletvekili Şahin Çankırı'da incelemelerde

Şahin, Türk Basınından Sansürün Kaldırılması Günü ve Gazeteciler Bayramı münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türk Basınından Sansürün Kaldırılması Günü ve Gazeteciler Bayramı münasebetiyle AK Parti milletvekili Av. İdris Şahin Çankırı'da faaliyet gösteren gazetelere ziyaretlerde bulunarak günlerini kutladı. 
 
Şahin 'Basın Hürdür, Sansür Edilemez' ilkesiyle görev yapan gazeteciler için anlamlı bir gün olduğunu söyledi. Milletvekili Şahin sözlerini "İlimizde görev yapan basın mensuplarımız; mesleklerinin tüm imkanlarını kamuoyunun bilgilendirilmesinin yanı sıra; Çankırı sevgisi ile ilimizin her yönden daha da gelişip güzelleşmesi yönünde kullanmaları da bizleri ayrıca mutlu kılmaktadır.
 
Bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli basın çalışanlarının gününü kutluyor ve başarılar diliyorum" diyerek tamamladı.
 
ŞAHİN EK HASTANE İNŞAATINI DA DENETLEDİ
Öte yandan milletvekili Şahin beraberinde AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte, Devlet Hastanesi Başhekimİ İsmail Çağatay Topçu'yu da ziyaret ederek hastaları gezip hal hatır sorudu, durumları hakkında bilgi aldı.
 
Daha sonra halen inşaatı devam eden hastane ek binasını gezip burada Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterinden hastanenin geldiği son durum hakkında bilgi alan Şahin, AK Parti döneminde sağlık alanında çok büyük hamleler yapıldığını vurguladı ve "biran önce hastanenin hizmete girmesi için ne gerekiyorsa el birliği ile gerçekleştirip Çankırı'mızın hizmetine sunalım" dedi.

cankiri-devlethastanesiekinsaatcalismalari-idrissahin-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler