Milletvekili Şahin Çerkeşli köy muhtarlarıyla

Milletvekili Şahin Çerkeşli köy muhtarlarıyla

Hafta sonunu seçim bölgesinde geçiren Çankırı milletvekili Şahin'in son ziyareti Çerkeş'ti...

Hafta sonunu Çankırı'da geçiren ve pazar günü yoğun bir program uygulayan Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, AK Parti Merkez Mahalle delege seçiminde oyunu kullandıktan sonra Ilgaz İstiklal Yolu yürüyüşünün 5 km'lik etabına katıldı. Sonrasında İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker'in kızının düğününe katılan milletvekili Şahin ardından Çerkeş Gençlik Kolları Başkanı Yasin Yazı'nın da düğün töreninde bulundu.

Düğün sonrası Çerkeş'e bağlı köy muhtarları ile bir araya gelen milletvekili Şahin, öncelikle muhtarlarla Hakkari'de meydana gelen ve askerin şehadeti ile sonuçlanan hain saldırı ile ülke gündemini konuştu.

Milletvekili Şahin ülke gündemi değerlendirmesinden sonra Yumaklı, Ağaca, Kiremitçi, Saraycık, Örenli, Göynükçukuru, Yeniköy, Akhasan, Akbaş, Avşar, Çaylı, Alçaören, Kadıköy, Yakuplar, Yoncalı, Örenköy ve Çöroluk köyü muhtarlarının taleplerini dinleyerek notlar aldı ve eksikliklerin giderilmesi yönünde gerekli yerlere talimatları da verdi.

Köy muhtarlarının milletvekili Şahin'le ilgili olarak "sorunlara tek tek eğilen" bir milletvekili olduğu ve köyleri için gerekenleri yerine getirdiğini belirtmelerinin ardından "Sayın vekil; bu tür toplantıların daha sık gerçekleşmesini istiyoruz" şeklindeki taleplerine Şahin "Davet sizden icabet bizden" diyerek yanıtladı.

f-(8).jpg

resim-05.jpg

cerkes-idrissahin-resim-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler