Milletvekili Şahin Orta ilçesinde

Milletvekili Şahin Orta ilçesinde

AK Parti Çankırı İl Teşkilatı, ilçelerdeki danışma kurulu toplantılarına bugün Orta'da devam etti.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen 'danışma kurulu' toplantılarının Orta halkası da bugün tamamlandı.

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu beraberinde milletvekili İdris Şahin ile birlikte geldiği Orta ilçesinde güne ilçe başkanı Halil Akpunar ile birlikte esnaf ziyareti ile başladı.

İlçe esnafının sıkıntılarını ve taleplerini alan milletvekili Şahin, önümüzdeki süreçte Orta'ya yapılacak yatırımlarla ilgili olarak kendilerini bilgilendirdi.

Daha sonra gerçekleştirilen ilçe Danışma Kurulu toplantısına geçildi. Söz alan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve milletvekili İdris Şahin gündemi değerlendiren konuşmalar yaptılar.

AK Parti Orta ilçesi danışma toplantısına katılan Şahin ve Çivitcioğlu beraberindekilerle birlikte Kurşunlu üzerinden Çankırı'ya dönüş yaptılar.

bsbdwhfcuaaumre.jpg

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN YEĞENİ İSA ŞAHİN'İN DÜĞÜNÜNDE

Öte yandan Milletvekili Av. İdris Şahin, yeğeni İsa Şahin'in bu akşam yapılan düğününde bulundu. Yeğen Şahin'in nikahını Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç kıyarken, Vali Vahdettin Özcan da nikah şahidi oldu.

bsc5_3ocyaa8eyz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler