Milletvekili Şahinden İkizörenliye yol sözü

Milletvekili Şahin'den İkizörenli'ye 'yol' sözü

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin bayramın ilk gününden itibaren ilçe, belde ve köylerde düzenlenen etkinliklere katılıyor.

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, bayram süresince yoğun bir program gerçekleştiriyor.

İlk günden itibaren başta Merkez olmak üzere ilçe, belde ve köylerde düzenlenen çeşitli programlara ardı ardına katılan milletvekili Şahin, vatandaşın taleplerini de olabildiğince karşılamanın gayretinde.

Dün ziyaret ettiği Yapraklı'ya bağlı İkizören beldesinde belediye ve dernek yönetiminin ortaklaşa düzenlediği şenliklere katılan milletvekili Şahin'e burada vatandaşlar 'Yapraklı'dan beldemize olan yaklaşık 20 km'lik karayolunun asfaltlanmasını istiyoruz' şeklindeki taleplerine "Geçen yıl Karayolları bölge müdürümüzle beraber bölgede yaptığımız çalışma ile burayı gündemimize almıştık. Talebinizin yerine getirilmesi yönünde üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. İlçeden beldeye uzanan yolu da sizlerin rahat bir şekilde yolculuk yapmanız için olması gereken şartlara dönüştürme amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü ile tekrar görüşecek ve bu yolu sizlerin hizmetine sunacağım" dedi.

İkizören Belde Belediye Başkanı Mustafa Efe de milletvekili Şahin'den belde içerisindeki yollarda kullanılmak üzere kilit parke talebinde bulundu. Milletvekili Şahin, Belediye Başkanı Efe'nin bu talebine de sıcak bakarak "Onu da hallederiz sayın başkan" diyerek beldeden ayrıldı.

ŞAHİN BUGÜN DE ILGAZ'DA...
Milletvekili Şahin bayram ziyaretlerine bugün de Ilgaz ilçesinden başlayarak sürdürmekte. Şahin beraberinde İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Başkan Yardımcısı Erdal Yıldız'la birlikte sırasıyla Ilgaz, Yuvasaray ve Kale köylerini ziyaret etti.

Şahin'in Ilgaz ziyaretinde TBMM 22. Dönem AK Parti milletvekili Tevfik Akbak, Ilgaz İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve partililer tarafından karşılandı.

brsxbmxcaaa1uon.jpg

Milletvekili Şahin Yuvasaray köyü şenliklerinde...

brtlo9-ciaajp18.jpg

Milletvekili Şahin, Ilgaz'a bağlı Kale köyünde...

brtzdvxcyaad14s.jpg

Milletvekili Şahin Çerkeş ilçesi Karamustafa köyü köy konağı açılışında...

cankiri-karamustafakoyu-sozcu-resim-08.jpg

Milletvekili Şahin Kurşunlu Gönlüce ve Eskiahır'da düzenlenen şenliklere de katıldı.

vekilsahin-bayramturunda-sozcu-resim-08.jpg

Milletvekili Şahin, Korgun ilçesi Bugay köyü şenliklerinde de bulundu.
 
bruymt2ciae5ict.jpg
 
Milletvekili şahin Orta ilçesinde düzenlenen 6. Paşa Sultan şenliğinde.
 
brvpge7ceaen-jb.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler