Milletvekili Şahinin 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Milletvekili Şahin'in '14 Mart Tıp Bayramı' mesajı

Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında...

AK Parti Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. İdris Şahin 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında "Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı yapılmaya da devam ediyor." dedi.

Milletvekili Şahin'in mesajı şöyle:
 
"Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereğidir. AK Parti iktidarı olarak sosyal devlet anlayışı ile hareket edip, diğer tüm alanlarda olduğu gibi sağlıkta da insanlarımızın kaliteli hizmete daha kolay ulaşabilmesi için bir çok adım attık. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı yapılmaya da devam ediyor. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir. Doktorlar, hemşireler ve ebelerle sağlık alanında yepyeni bir dönemi başlattık. Dünya sağlık kuruluşları nezdinde ülkemizin karnesini yükselttik.
 
Eğitim hayatının başlangıcından itibaren tüm hayatını sağlıklı bir toplum oluşturmaya adayan doktorların, içinde yaşadığı toplumun sorunlarını izlemek, incelemek ve bilimsel bakış açısı ile sorumluluk içerisinde kendi görüşlerini oluşturmak durumundadır.
Sağlık çalışanlarına halkın gerekli anlayış ve desteği göstermesini temenni ediyor her koşulda insanı yaşatmak ve sağlığını devam ettirebilmek için tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler