Milletvekili Şahinin bayram mesajı

Milletvekili Şahin'in bayram mesajı

Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin yayımladığı bayram mesajında PKK terörü ile birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

Ak Parti Çankırı milletvekili, Anayasa Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin bayram mesajı yayımladı. Şahin'in mesajı şöyle:

KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİM
MEMLEKETİMİN FARKLI İLLERİNDE İKAMET EDEN
DEĞERLİ ÇANKIRILILAR;

Evveli Rahmet Ortası Mağfiret Sonu ise Cehennem azabından kurtuluş olan ve Efendimizin ‘'Allahım (C.C.) bize Recebi ve Şabanı Mübarek kıl ve bizi Ramazana ulaştır’ diye buyurduğu mübarek günlerin sonuna gelmiş bulunuyoruz.. Bütün Müslüman alemince ve necib milletimizce sevinç ve sürurla karşılanan Ramazan Bayramına ulaşmak üzereyiz.. Dinimiz ve örfümüzce çok önemli yere sahip Ramazan Bayramın telaşı Çankırı'mın sokaklarında, kasabalarında, köylerinde çoktan başladı bile.  Bayramını memleketinde köy ve kasabasında Çankırı’da geçirmek isteyen başta Ankara ve İstanbul olmak üzere farklı farklı illerden Çankırı’ya gelen tüm hemşehrilerime hoş geldiniz derken arefe gününde ecdadın rahmeti-yadı için yapılan kabir ziyaretlerindeki mağfiret dualarına da gönülden amin diyorum.

Memleketimin kanayan yarası olan ve vicdan sahibi her insan için büyük acı ve hüzün getiren sabrın ve sözün çoğu zaman tükendiği terör belasının son bulmasını HAFIZI HAKİKİDEN niyaz ediyorum. Vatanına, milli ve manevi değerlerine en çok bağlı illerden biri olan ve UĞRUNDA ÖLEREK VATAN EYLEDİĞİMİZ güzel ülkemiz için en çok şehit veren Çankırı’mdaki bütün şehit ailelerinin acılarını yüreğimde taşırken ALLAH yolunda öldürülenlere ölüler demeyin buyruğuyla övülen avuçlarını açıp Peygamber Efendimizin karşıladığı Aziz şehitlerimizi her an yüreğimizde yaşatırken tüm şehit ailesi hemşehrilerimin elleri öpülesi o kadirşinas ana-babaların birer evladı olduğumu bildiriyorum.

Çoluk çocuk, yaşlı genç demeden kan döken, sabah ezanını okumak için camisine giden bir İmama bile arkasından tam 8 kurşun sıkarak öldürecek kadar gözü dönen, vicdanı kirlenen eli kanlı canilerin güçlü ve kararlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hükümetimiz ve aziz milletimizin bir ve beraberliğiyle kendi kanlarında boğarak bu terör belasını bitireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Daha düne kadar ekonomik krizlerde boğuşan, memuruna bile verecek para bulamayıp IMF nin kapısına çaresizce dayanan bir ülkeden bugün bulunduğu jeopolitik coğrafyada söz sahibi olan, düne kadar Dünyanın bir çok ülkesinde adı, bayrağı bile bilinmezken bugün bütün dünyanın vizesiz kabul ettiği, kapılarını ardına kadar açıp imar-iskan için yeter ki gelin diye davet ettiği günleri görüyoruz.

Dünyanın neresinde bir felaket bir insanlık dramı olsa ilk önce güçlü, istikrarlı, becerikli Devletimiz, hükümetimiz önderliğinde yardım elini uzatıp dünyanın usunu, vicdanını; Nazarını hemen oraya çekiyor, sofrasındaki ekmeğini üstüne örttüğü yorganını paylaşan vefalı aziz milletimizin sayesinde dün Filistin’de, Keşmir’de, Pakistan’da bugün ise Somali’de olduğu gibi dinini, dilini ırk ve rengini ayırt etmeden tüm dünyaya rahmet elini uzatıyoruz.

Ülkemiz için hızla devam eden ve her vaadettiğini harfi harfine yerine getiren firasetli, teorisyen Başbakanımız ve istikrarlı hükümetimizle en kısa zamanda milletimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve halkımıza, bulunduğumuz çağa yakışan yeni Anayasanın da şahsımın üyesi olduğu ve katkıda bulunmak için çalıştığı Anayasa Komisyonunca en kısa süre içerisinde 24.Yasama Döneminde ve Yüce Meclisce hazırlanacağının müjdesini verirken Cennet Mekan Alvarlı Muhammed Lütfi Efendi Hazretlerinin buyurduğu gibi ‘Can bula cananını bayram o bayram ola, kul bula Sultanını bayram o bayram ola, dilde hicab ref ola hüznü keder defola cümle günah af ola bayram o bayram ola.' diye temenni ederek siz kıymetli hemşehrilerimin ve Alemi İslamın Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum."

ŞAHİN, AK PARTİ BAYRAM HEYETİ'NDE

Öte yandan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ramazan Bayramı bayramlaşma programı heyetinde Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin de görev aldı.

Bayramın ikinci günü parti temsilcilerinin siyasi partilerle bayramlaşması gerçekleşecek. Ak Partide bayramlaşmaya gelenleri Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığından Oya Işık karşılayacaklar.

Ak Parti’de Bayramlaşmaya gelen siyasi partileri Ak Parti heyeti de bayramlaşma ziyaretinde bulunacak.

Ak Parti ziyaret heyetinde İdris Şahin ile birlikte, Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığından Yasin Bölükbaşı yer alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler