Milletvekillerini atladılar Bakana koştular!

Milletvekillerini atladılar Bakan'a koştular!

Ak Parti Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz'i ziyaret etmeyen Baro Başkanı ve yönetimi Adalet Bakanı Ergin'i ziyaret etti.

12 Haziran seçimleriyle TBMM’de bulunan Çankırı Ak Parti milletvekilleri İdris  Şahin ve Hüseyin Filiz’i ziyaret etmeyen Çankırı Barosu Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin’i ziyaret etti.

Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Lütfi Ersoy, Av. Serdar Kantar, Av. Muhammet Rüştü Ay Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin’e ziyarette bulundu. Ziyarete Milletvekili Av. İdris Şahin de iştirak etti.

Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu Çankırı Adliyesi taşınma süreci ve diğer hukuksal konulara değindi. Saamimi ve sıcak bir havada geçen görüşmede Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu tarafından Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e Çankırı Belediyesince tasarlanan Ahi Bebek Mahi Bebek ile ebru çalışması hediye edildi.

Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin’e Adalet Bakanlığının Çankırı’ya kazandırdığı yeni Adliye binası için teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin şahsının ve Bakanlığının Çankırı’ya olan ilgi ve sevgisini dile getirerek Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Yönetim Kurulu ve Milletvekili Av. İdris Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler