Milli Eğitim'de skandal!

Milli Eğitim'de skandal!

İki aşamalı müdürlük sınavının ilk aşamasında sınavı test etmek için hep yanlış cevap verdiğini iddia eden İbrahim Sezer 65 puan almasına itiraz etti.

Adana - Seyhan Ziyapaşa Ortaokulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Sezer, 6 yıl önce Danıştay’ın sözlü sınavlarla ilgili kararının uygulanmadığını ortaya koymak için böyle bir eylem yaptığını belirterek şunları söyledi:

"KENDİMİ İHBAR EDİYORUM" 
“İki aşamalı sınavın ilk bölümü bilgiyi ölçmeye yönelik değerlendirme testi, ikinci bölüm ise sicil amirleri tarafından verilen puanlamaydı. İlk bölümde soruların tamamına kasıtlı olarak yanlış cevap verdim. 50 puanlık testten sıfır almayı garantiledim. İkinci bölümde ise konuşma, davranış değerlendirmesi için komisyonun karşısına çıktım. Zaten özgeçmişimde de ülkücü kimliğimi açık açık yazmıştım. Sonuç olarak sınavdan 65 puan aldım. Müdür olmak için 75 puan gerektiği için atamam yapılmadı. Kendimi ihbar ediyorum. Hak etmediğin puanın hangi kriterler göz önünde bulundurularak verildiği, benden daha iyi durumda olan arkadaşlarımın düşük puan almasının nedenlerini sormak için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de dilekçe verdim.”

Sınavın iptali için Türkiye genelinde idare mahkemelerine davalar açıldığını belirten Sezer “Adana’da da itiraz edildi. Kısa sürede iptal kararının çıkmasını bekliyoruz” dedi.

1069803_862496917108274_6403700951677999115_n.jpg

Adana Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise, İbrahim Sezer’in dilekçesinde öne sürdüğü iddialar hakkında açıklama yapmak istemedi.

İBRAHİM SEZER'İN DİLEKÇESİ

ibrahimsezer-dilekce-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler