Milliler Hırvatistana boyun eğdi - İZLE

Milliler Hırvatistan'a boyun eğdi - İZLE

Sahada oynanan futbol ve kalemizde gördüğümü 3 gol ile play-off şansımız zora girdi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede Hırvatistan, Türkiye'yi 3-0 mağlup etti.

Hırvatistan'a Millilerimiz karşısında galibiyeti getiren golleri 2.dakikada Olic, 32.dakikada Mandzukic ve 52.dakikada Corluka kaydetti.

Bu sonucun ardından Hırvatistan ikinci maç için büyük bir avantaj yakalarken, Millilerimiz ise işini neredeyse mucizelere bıraktı.

Öte yandan Milli Takım'da sarı kart sınırında olan oyuncularımızdan Hakan Balta, Sabri, Emre ve Arda bu maçta gördükleri sarı kartlarla ikinci maç için cezalı duruma düştüler.

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEMLER: Feli Brych, Thorsten Schiffner, Mark Borsch  (Almanya)

TÜRKİYE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül  (Dk. 46 Gökhan Töre ), Giray Kaçar, Egemen Korkmaz, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan  (Dk. 69 Mehmet Topal ), Emre Belözoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz  (Dk. 81 Umut Bulut )

HIRVATİSTAN: Pletikosa, Corluka, Schildenfeld, Simunic, Vida, Srna, Dujmovic, Rakitic  (Dk. 83 Pranjic ), Modric, Olic  (Dk. 85 Jelavic ), Mandzukic  (Dk. 90 Eduardo ?)

GOLLER: Dk. 2 Olic, Dk. 32 Mandzukic, Dk. 51 Corluka (Hırvatistan)

SARI KARTLAR: Dk. 34 Corluka, Dk. 41 Dujmovic, Dk. 70 Olic (Hırvatistan), Dk. 64 Hakan Balta, Dk. 66 Emre Belözoğlu, Dk. 71 Sabri Sarıoğlu, Dk. 87 Arda (Türkiye)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler