Milliler'den tatsız prova

Milliler'den tatsız prova

Çalışmalarını Amerika'da sürdüren A Milli Futbol Takımımız, 4. ve son hazırlık karşılaşmasında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaştı.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlanan Türkiye, 4. hazırlık maçında ABD'ye 2-1 mağlup oldu. A Milli Takımımız, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirdiği hazırlık kampı kapsamındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaştı.

İki takımın da çok hızlı girdiği mücadelenin ilk dakikalarında bir çok net pozisyon yaşandı. Maçta dengeyi bozan isim ise 26. dakikada Fabian Johnson oldu ve ABD bu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra millilerimiz beraberlik için yüklense de devre ABD'nin üstünlüğü ile sona erdi.

İki yarıda da tempo düşmezken bir büyük hata ABD'ye ikinci golü getirdi. 52. dakikada soldan yapılan ortada Hakan Balta topu ıskalayınca arka direkte bekleyen Dempsey, skoru 2-0'a getirdi.

89. dakikada Mustafa Pektemek'in vuruşunu Geoff Cameron eliyle çizgiden çıkarınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışın başına geçen Selçuk İnan da farkı bire indirdi.

Ancak kalan dakikalar beraberlik golü için yeterli olmayınca karşılaşma ABD'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerine hazırlanan Türkiye, yaz kampının Avrupa ayağında Kosova’yı 6-1, İrlanda Cumhuriyeti’ni 2-1 mağlup etti. ABD’de Honduras’ı da 2-0 yenen milliler, son maçında ABD'ye yenililince kampı 4 maçta 3 galibiyetle noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler