Misbah Demircan: Binayı Allah kaydırıyor!

Misbah Demircan: Binayı Allah kaydırıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı'ndan ilginç tespit...

Örnektepe'de yapılan otel inşaatı 2 sokak boyunca apartmanların Haliç'e doğru kaymasına neden oldu. Evlerinde derin çatlaklar oluşan vatandaşlar çözüm beklerken Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, 'Cenab-ı Allah veriyor. Bu da bir imtihan' dedi
 
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı.
 
Aydınlık gazetesinden Soner Bahadır'ın haberine göre; Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Beyoğlu Belediyesi Başkan Vekili Arif Köklü, Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve Örnektepe Mahalle Muhtarı Doğan Şentürk de katıldı. Toplantıda, Boğaziçi Üniversitesi'nin mahalledeki kaymanın devam edip etmediği ve sebeplerini tespit etmek için 2 sondaj çalışması yaptığı, raporlarının bir hafta içerisinde geleceği ve Belediye'nin de 10 gün içerisinde mahalle ile ilgili karar vereceği belirtildi.
 
Mahalle sakinleri toplantıda otelin sahibi olduğu şirketin hükümet tarafından desteklendiği iddialarını dile getirdi. Firmanın sahiplerini tanımadığını dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, evlerindeki çatlaklara çözüm bekleyen vatandaşları Allah'a havale etti.
 
Demircan, "Cenab-ı Allah getiriyor, bu da bir imtihan. Hesap sormak gerekirse çok güzel hesap sorarım" diye konuştu.
 
AKP'de Örnektepe çatlağı
Mahalle halkı, Beyoğlu Belediyesi'nin mahalle ile ilgilenmemesinden şikayet etti. AKP Örnektepe Mahallesi Örgütlenme Sorumlusu Şehzade Özer, Demircan'a tepki gösterdi. "Bir buçuk aydır Mahalle'ye gelmediniz. Size gönül koyduk. Burada yürüyüşlere biz engel oluyorduk, Belediyemiz arkamızda diyorduk. Fakat bu şekilde ilgilenilmezse durum değişir. Biz Tayyip Beyle de Kadir Beyle de siyaset yaptık. Seçimden seçime buraya geliyorsunuz."
 
Demircan, AKP'nin mahalledeki sorumlusu Özer'e "Belli ki sen beni sevmiyorsun. Ben burada tek başıma çalışmıyorum. Belediye Başkan Yardımcılarım var, İmar Müdürüm var" diye yanıt verdi. Özer de bu sırada söze girerek, "Saydıklarının hepsinden şikayetçiyim" dedi. Demircan, vatandaşları "Televizyonlar geldiği zaman Belediyemiz arkamızda deyin" sözleriyle tembihledi. Ahmet Misbah Demircan, 23 Kasım Cumartesi günü saat 12:00'de mahalleyi ziyaret etme sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler