Miss Turkey 4üncü güzeli Çankırıdan

Miss Turkey 4'üncü güzeli Çankırı'dan

Dün gece Star ekranlarında belirlenen Miss Turkey 2012 güzellerinden Meltem Tüzüner, Çankırı'nın Bayramören ilçesinden.

Dün gece Star TV’nin düzenlediği "Miss Turkey 2012" Güzellik Yarışması, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Gecede tacın sahibi 1 numarayla yarışan Açalya Samyeli Danoğlu alırken, yarışmanın 4'üncü güzeli Çankırı'dan çıktı: Meltem Tüzüner

Meltem Tüzüner'in
yarışma performansı için - TIKLA

MELTEM TÜZÜNER KİMDİR?
Dün gece yapılan yarışmada 4'üncü güzel seçilen Meltem Tüzüner'in baba ocağı Çankırı'nın Bayramören ilçesi. Amca Bekir Tüzüner ilçede belediye başkanlığı yapmış bir isim. Bunun yanı sıra halen Çevre Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Akman'ın özel kalem müdiresi Zehra (Seda) Tüzüner'in amcası İsmail Tüzüner'in torunu.
 
1989 Almanya doğumlu Meltem Tüzüner 1.76 boyunda ve üniversite mezunu. Halen Almanya'da mankenlik yapan Tüzüner'in hobileri; müzik dinlemek, arkadaşları ile vakit geçirmek ve kitap okumak.
 
cankiri-meltem-tuzuner-yarisma-sozcu-resim-063.jpg
 
Münih şehrinde yaşayan Meltem Tüzüner'in ailesi ise yine Almanya'da başka bir şehirde yaşıyor. 20 yaşında bir kardeşi var. Yarışmaya katılmak için üniversite eğitimini bitirmeyi beklemiş ve ailesi kendisini çok desteklemiş.
 
meltem-tuzuner-sozcu-resim-062.jpg
 
Yarışmada birinci gelen Açelya Samyeli Danoğlu ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci Çağıl Özge Özkul Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü Melis Durasa ise Miss Earth 'de temsil edecek. Yarışmada dördüncü güzel seçilen Meltem Tüzüner ise Miss International ilan edildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler