Mourinho: Favori biz değiliz

Mourinho: Favori biz değiliz

Mourinho, yarın oynanacak G.Saray - Chelsea maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho ve kaleci Petr Cech, Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

Favori olmadıklarını söyleyen Portekizli menajer, geçen sezon Real Madrid-Galatasaray maçları öncesinde de iddialı açıklamalarda bulunmamış ancak sarı-kırmızılı takımı 3-0 ve 3-2'lik skorların ardından elemeyi başarmıştı.

GALATASARAY TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Portekizli teknik adam, iyi takımlara karşı oynamayı sevdiğini ve Galatasaray'ın Türkiye şampiyonu olduğunu belirterek, "Galatasaray geçen sene de iyi bir takımdı şimdi de iyi bir takım. Aynı oyuncular ve alınan yeni isimler var. Galatasaray'da herhangi bir şey değişmedi. Yeni bir sol bek, sağ bek ve orta saha oyuncusu aldılar. Yıldız hücumcuları ve birbirleriyle oynamaya devam eden bir takım var ortada. Geçen sezon Real Madrid için zor bir seneydi bu sezon da Chelsea için zor sene" diye konuştu.

GALATASARAY'IN ÖZEL OYUNCULARI VAR
Sahaya galibiyet için çıkacaklarını dile getiren Mourinho, "Kazanmak için oynayacağız. Galatasaray'ın özel oyuncuları bulunuyor. Kenarda bile Umut Bulut gibi çok önemli bir hücumcuları var. Çok fazla kaliteli oyuncusu ve golcüsü var. Bunu biliyoruz. Daha önce de söyledim, Chelsea gelecek için bir takım oluşturuyor. Kendi sistemimizi uygulayıp kazanmaya çalışacağız" dedi.

MOURİNHO: FAVORİ DEĞİLİZ
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soru üzerine Mourinho, "Favori değiliz bu çok açık ama herhangi bir takım Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale ulaşmayı başarırsa her şey mümkündür. Favori değilsen de çeyrek finale geldiğinde bir olasılık doğuyor. Chelsea Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığı zaman favori değildi. Ben favori olmamayı tercih ediyorum çünkü favori olduğum zaman kazanmadığım da oldu. 4-5 takım gerek kaliteleri gerekse de statüleri sebebiyle favori olarak gösteriliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler