Mourinho: İyi olan kaybetti

Mourinho: ''İyi olan kaybetti''

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta, Real Madrid, 1-1'lik maçın rövanşında Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken, tur atlayan takımın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho da maç sonrası çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Mourinho, "Kırmızı kart olayını bir yana bırakırsak iyi olan taraf kaybetti. Tur atladığımız için mutluyuz; ancak takımımdan daha fazla şey bekliyordum. Maçta en iyi oynayan oyuncu kaleciniz olduğunda bu durum oyunu istediğiniz gibi kontrol edemediğinizi gösterir. İyi oynamadık; ama futbol böyle bir şey" dedi.
 
 
Kırmızı kartın dengelerini değiştirdiğine dikkat çeken Mourinho, 11'e 11 olmaları durumunda kazanıp kazanamayacakları konusunda şüphe duyduğunu söyleyerek Modric'in oyunun kaderini değiştirdiğini belirtti. Mourinho, "Bu maça pek sevinemedim Barcelona'yı yenmemizden sonra bu maçta daha fazlasını bekliyordum" dedi.
 
Cüneyt Çakır'ın maçın 56. dakikasında Nani'yi atması sonucu çok sinirlenen ve maç sonu gergin olduğu görünen Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson, maç sonrasında basın toplantısına katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler