Mourinho önerdi, Fenerbahçe aldı!

Mourinho önerdi, Fenerbahçe aldı!

Paolo Orlandoni Fenerbahçe'ye transfer olduğunu, Inter Kulübü'nün resmi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe’nin yeni kaleci antrenörü Paolo Orlandoni oldu. Bir süredir Inter’de kaleci antrenörü olarak görev yapan Orlandoni, Türkiye’ye transferini duyurdu, bundan böyle sarı-lacivertlilerin başarısı için çalışacağını söyledi.

Inter Kulübü’nün televizyon kanalı Inter Channel’e konuşan 43 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, “Bir kaç günlük tatilin ardından Türkiye’ye gideceğim. Fenerbahçe’nin yeni kaleci antrenörü olacağım. Burada harika bir 10 yıl geçirdim ancak karşıma çıkan önemli fırsatı değerlendirmem gerekiyordu. Mavi-siyahlı forma hep içimde kalacak” dedi.

Vitor Pereira’nın Porto’dayken birlikte çalıştığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun, Paolo Orlandoni’yi vatandaşına öneren isim olduğu belirtildi. Mourinho Inter’i çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Orlandoni’yi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira’ya tavsiye ederken, Pereira da Chelsea hocasının bu önerisini geri çevirmedi.

SNEİJDER'İN TAKIM ARKADAŞI 
Paolo Orlandoni aktif futbolculuk hayatını üç yıl önce sona erdirmişti. 2005-2012 yılları arasında Inter’in kalesini koruyan Orlandoni, şu an Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder’in eski takım arkadaşı. İtalyan antrenörün yeni takımında çalıştıracağı kaleciler Süper Lig’de ayrıca, bir başka eski takım arkadaşı Samuel Eto’o’nun çektiği şutları da kurtarmaya çalışacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler