Mourinhodan ilk Galatasaray yorumu

Mourinho'dan ilk Galatasaray yorumu

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Türkiye ziyareti sonrasında ilk kez Galatasaray hakkında konuştu.

Real Madrid TV'ye konuşan Portekizli çalıştırıcı şunları söyledi:

"İstanbul'a çok küçük bir avantajla gideceğiz. Real Madrid hiçbir zaman çeyrek finale kaldığı için mutlu olmaz hep daha ileriye gitmek ister.
 
Yıllardır edindiğim tecrübe bir takım buralara gelebiliyorsa bunun sebepleri vardır. Galatasaray sadece gruptan çıkmadı 2.Tur'u da başarıyla geçti."
 
"HANGİ BEKLENTİYLE GİTTİYSEM KARŞILIĞINI BULDUM"
Pazar günü Türkiye'ye gittim ve hangi beklentilerle gittiysem karşımda onu buldum. Şampiyonlar Ligi'ni iyi bilen bir ekip ve 2 tane Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamış oyuncu. Sneijder ve Drogba... Arsenalli Eboue, Juventuslu Melo, Liverpoollu Riera ve Laziolu Muslera...Bu seviyelerde oynamayı bilen oyuncular ve İtalya'da çalışmış, tecrübeli, Türkiye'nin en iyi antrenörüne sahip bir takım.
 
Biz Dortmund ve Manchester maçlarına zor gözüyle bakmıştık ama gerçek zor bu maç. İstanbul'un 700 kilometre uzağında 15 bin taraftarının önünde oynadılar Schalke maçını. İlk maçta olumu sonuç elde etmeye çalışacağız Manchester maçında yağtığımız gibi."
 
"DROGBA BAŞKA DÜNYADAN"
"Drogba isminden daha büyük bir oyuncu. Bunları basına söylemek beni rahatsız etmiyor çünkü hem Drogba hem de ben onun için kalbimden neler geçirdiğimi çok iyi biliyoruz. Bir düşünün; Türkiye'ye gittim, maçı izledim ve Drogba hakkında kötü şeyler söyledim. Bunu nasıl yaparım. O benim en favori oyuncularımdan biri. Birini seçmem gerekirse Drogba'yı seçerim. O, imkansızları başarabilen başka dünyadan bir oyuncu."
 
"FATİH TERİM'LE DE ÇOK İYİ BİR İLİŞKİMİZ VAR"
"Kayseri'de hem Sneijder'i hem de Hamit'i de gördüm ve çok mutlu oldum. Ferguson ile olduğu gibi Fatih Terim ile de çok iyi bir ilişkimiz var. Maçtan 15-20 dakika önce beni soyunma odasına aldırdı ve oyuncularla görüşme fırsatım oldu. Bu sadece güzel ilişkiler kurduğunuz biri tarafından yapılabilir ve bu durumdan çok memnun kaldım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler