Mourinhonun korktuğu başına geldi

Mourinho'nun korktuğu başına geldi

Galatasaray'la eşleşirsek çok zor olur diyen Mourinho'nun korktuğu başına geldi.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, bir kaç gün önce yaptığı açıklamada ''Kral Drogba''lı Galatasaray'ın çok zor bir rakip olduğunu, eşleşmeleri halinde maçların çok zor geçeceğini söylemişti.
 
Bugün gerçekleşen kura çekimi sonrası Chelsea'nin Galatasaray'la eşleşmesi ''Mourinho'nun korktuğu başına geldi'' yorumlarına neden oldu.
 
İşte Mourinho'nun kura çekimi öncesinde yaptığı o açıklamalar:
 
KRAL DROGBA'LI TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAR
Portekizli teknik adam, Demba Ba'nın golüyle 1-0 kazandıkları Steaua Bükreş maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinin güçlü takımlar olduğunu belirterek, "İyi takımlar var. Rusya şampiyonu, Yunanistan şampiyonu, Bayer Leverkusen ve Kral Drogba ile Türkiye şampiyonu" dedi.
 
GALATASARAY'LA EŞLEŞİRSEK ÇOK ZOR OLUR
Mourinho, eski futbolcusu Didier Drogba ve Galatasaray'la ilgili bir soru üzerine, "Drogba, sezon başında Hull City maçında yapılan karşılamadan daha iyisini hak ediyor. Bunun bana ne hissettirdiğini biliyorum ve Drogba'nın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Galatasaray ile eşleşirsek çok zor olacaktır. Drogba'nın buraya geri gelmesini isterim" diye konuştu.
 
Diğer eşleşmeler şu şekilde:
 
Arsenal – Bayern Münih
Zenit – B.Dortmund
Schalke 04 – Real Madrid
Bayern Leverkusen – PSG
Milan – Atletico Madrid
Olympiakos – Manchester United
Manchester City – Barcelona

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler