Moussa Sow 16 milyon Euro'ya Al Ain'e satıldı

Moussa Sow 16 milyon Euro'ya Al Ain'e satıldı

Fenerbahçe, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımının Moussa Sow için yaptığı 16 milyon euro'luk teklifi kabul etti. Bu bonservis ücretiyle Türk futbol tarihinin transfer rekoru da kırılmış oldu.

Fenerbahçe, Moussa Sow için Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımının 16 milyon euro'luk teklifini kabul etti.  Bu bonservis ücretiyle Türk futbol tarihinin transfer rekoru da kırılmış oldu. Transfer ile ilgili resmi açıklamanını Atromitos maçının ardından yarın açıklanması bekleniyor.
 
Henüz imzaların atılmadığı öğrenilirken; Sarı-Lacivertli yönetim, rakamın büyüklüğü nedeniyle transfer ücretini peşin talep ediyor. Ya da banka teminatı istiyor.

SOW'UN DA CEBİ DOLUYOR 
Al-Ain Sow'a yıllık 4 milyon euro ödeyecek. 4 senelik anlaşma karşılığında Senegalli golcünün alacağı rakam 16 milyon euro... İmza parası ile Sow'un cebine girecek paranın 20 milyon euro'yu bulacağı belirtiliyor.

SOW AYRILMAK İSTEMİYORDU
Transfer döneminin son günlerine girilirken Moussa Sow'un Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak bakmadığı biliniyordu. Ancak hem Fenerbahçe'nin Birleşik Arap Emirlikleri ekibi ile el sıkışması hem de teklif edilen para Sow'a cazip geldi.
 
Golcü oyununun artık Fenerbahçe'den ayrılması an meselesi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler