MP Antalyaspor: 3 - Kasımpaşa: 2 - İZLE

MP Antalyaspor: 3 - Kasımpaşa: 2 - İZLE

Ev sahibi ekip, Kasımpaşa'nın 4 maçtır süren yenilmezliğine son verdi.

Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları kovalayan iki ekibin karşılaşmasında gülen taraf Antalyaspor oldu. Güney ekibi, konuk ettiği ligin flaş ekibi Kasımpaşa'yı 3-2 yendi. 

Maça Kasımpaşa hızlı başladı. Halil'in 4. dakikadaki şutu direkten dönerken ilerleyen dakikalarda MP Antalyaspor önce dengeyi sağladı ardından golü buldu. Kasımpaşa defansının çıkarken kaptırdığı topta Isaac Promise, Diarra'yı gördü. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve MP Antalyaspor 29'uncu dakikada 1-0 öne geçti. Diarra, bu sezon 12. golünü kaydetti. 
 
 
35'te ev sahibi ekibin ikinci golü geldi. Bir dakika önce Isaac, cezasahası içerisinde topu klas bir hareketle önüne almak isterken, Sancak'ın müdahelesine hakem penaltı dedi. Topun başına geçen Tita, topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı. 
 
41. dakikada Kasımpaşa'nın golü geldi. Bu dakikada Özer Hurmacı, cezasahası dışı sol çaprazdan mükemmel bir şutla ağları havalandırdı ve skoru 2-1'e getirdi. 
 
 
İkinci yarıya Kasımpaşa hızlı başlasa da tehlikeli ataklar gerçekleştiren taraf ev sahibi oldu. 61'de ise Antalyaspor'da Diarra bir kez daha sahneye çıktı. Bu dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında Uğur soldan taşıdığı topu ortaya çıkardı. Diarra'ya altıpas üzerinde dokunmak kaldı: MP Antalyaspor: 3 - Kasımpaşa: 1. 
 
71'de ise Kasımpaşa'nın gol makinası sahneye çıktı. Nijeryalı defansa çarpıp cezasahası sağ içine doğru gelen topu kafayla ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi, MP Antalyaspor: 3 - Kasımpaşa: 2. 
 
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ligdeki son üç maçını yitiren ve son 6 haftada sadece bir galibiyet alan MP Antalyaspor, son 6 haftada sadece bir yenilgi alan Kasımpaşa'yı yenerek kötü gidişe dur dedi. Kasımpaşa'nın da iki maçlık galibiyet serisi sona erdi. 
 
Bu galibiyetin ardından MP Antalyaspor puanını 40'a çıkardı. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler