MP Antalyaspor: 4 - Akhisar Belediye: 3

MP Antalyaspor: 4 - Akhisar Belediye: 3

Akhisar Belediyespor, MP Antalyaspor'a 3-2 yenildi ligde kalma ümitleri darbe yedi.

Ligde kalma yolundaki kritik maçta Medical Park Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor kozlarını paylaştı. Mücadeleci bir oyunun sergilendiği karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 MP Antalyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Bu dakikada Koray'ınc ezasahası sağ içinden müthiş vuruşu ağlarla buluştu. 

İkinci yarıda Akhisar Belediyespor gol için bastırırken ev sahibi ekip golü buldu. 53. dakikada Tita'nın asistinde Isaac 2. kez Akhisar ağlarını havalandırdı. Dakikalar 60'ı gösterirken Gekas'ın bıraktığı topu Ahmet Cebe ağlarla buluşturdu ve farkı 1'e indirdi, MP Antalyaspor: 2 - Akhisar Belediyespor: 1. 
 
Dakikalar 72'yi gösterirken Akhisar Belediyespor beraberliği sağladı. Bilal'ın sol kanattan cezasahasına gönderdiği serbest vuruşta, arka direkte Uğur kafayı vurdu, top MP Antalyaspor ağlarıyla buluştu ve maça 2-2'lik eşitlik geldi. 
 
Dakikalar 83'ü gösterirken Merter, kendi kalesine gönderdiği topla MP Antalyaspor'un 3-2 öne geçmesine neden oldu. 
 
Dakikalar 90+2'yi gösterirken, Tita'nın golü aradaki farkı bir kez daha 2'ye çıkardı, MP Antalyaspor: 4- Akhisar Belediyespor: 2. 
90+4'te ise Gekas'ın kafa golü farkı bire indirdi. Ancak bu gol Akhisar'a yetmedi ve maç MP Antalyaspor'un 4-3 üstünlüğüyle sona erdi. 
 
Bu sonucun ardından 36 puanda kalan Akhisar Belediyespor, İstanbul BB'nin haftayı Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlamasının ardından 16. sıraya geriledi. 
 
MP ANTALYASPOR:4 - AKHİSAR BLD: 3
 
STAT: Akdeniz Üniversitesi
HAKEM: Serkan Çınar
 
MP ANTALYASPOR: Ndjock, Musa Nizam,  Zizic, Koray Arslan, Mehmet Sedef, Uğur İnceman, Petr Janda, Ömer Şişmanoğlu, Tita, Isaac, Diarra          
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
 
AKHİSAR BLD: Oğuz, Çağdaş Atan, Uğur Demirok, Sonko, Emrah Eren, Merter, Sertan, Emin Aladağ, Güray, Bilal Kısa, Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
Goller: Dk. 37 Koray, Dk. 53 Isaac, Dk. 83 Merter (Kendi Kalesine) (MP Antalyaspor), Dk. 60 Ahmet, Dk. 72 Uğur (Akhisar Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler