Müdür Petek dönüyor mu?

Müdür Petek dönüyor mu?

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in görevine dönüş yapacağı yönünde gelişmeler var...

Göreve geldiği ilk günden itibaren Çankırı'da tartışma konusu olan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in Özel Karatekin Hastanesinden almış olduğu 45 günlük raporunu iptal ettirerek göreve geleceği yönünde iddialar mevcut.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre halen hastane raporlu olan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek hakkında yaklaşık 30 müfettiş raporu mevcut. Petek hakkında yapılan soruşturmalar sonrasında hazırlanan raporlar çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 'müdürlük' kadrosundan uzaklaştırılarak 'sınıf öğretmeni' olarak görevini sürdürme olasılığı da bulunmakta.
 
 
GÖREVDEN ALINMASI AN MESELESİYKEN!
İddialara göre; İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 'görevden el çektirilme' kararı uygulanacakken Çankırı'dan Ankara'ya giden ve içlerinde AK Parti yöneticileriyle Memur-Sen Çankırı Şube yöneticilerinin bulunduğu yaklaşık 60 kişilik heyet bu kararın uygulanmaması yönünde önemli bir etken oldu.
 
SAĞLIK RAPORU'NUN BOZULMASINA ÇALIŞILIYOR!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Yaşar Petek'in; Bu günlerde Özel Karatekin Hastanesi'nden 3 doktorun imzasıyla aldığı 45 günlük 'sağlık raporu'nu iptal ettirerek tekrar görevinin başına dönme çalışmaları yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler