Müge Anlıya tehdit ettiği konuktan şok!

Müge Anlı'ya tehdit ettiği konuktan şok!

ATV'de polis dedektifliğine soyunan Müge Anlı bu kez genç bir çocuğu ekranda tehdit etmeye kalkınca ondan ummadığı bir yanıt aldı.

Genç konuk, "Bu yalanlar yüzünden programın silahla basıldı zaten" dedi.

Eren isimli çocuk TEM'deki kazada ölen 17 yaşındaki Şehriban'ı son kez gören kişiydi. Büyükçekmece'ye birlikte gitmişler, o geri dönmüş ama Şehriban orada 2 kız arkadaşı ile kalmıştı.

Eren onunla son günü birlikte geçirdiği için programa davet edilmişti. Ancak program boyunca Mügen Anlı ile programın avukatı öyle üstüne gittiler ki çocuk sonunda 'bana katilmişim gibi davranıyorsunuz' diyerek isyan etti.

Bu serzenişte Müge Anlı ile avukatı durdurmadı. Eren'in üstüne daha fazla giden Anlı, "niye üstüne alınıyorsun kardeşim!" Yakın ardakaşının öldüğü günü sen mi hatırlayacaksın ben mi? Niye hatırlamıyorsun?" diyerek yüksek sesle bağırmaya başladı.

KİM BU KOMİSER TİMUR?
Eren, Müge anlı karşısında sinmeyince ünlü sunucu daha da sinirlendi ve bu kez tanığı tehdit etmeye başladı. "Beni çıldırtma" diyerek ekibine döndü ve şu sözleri söyledi;

Müge Anlı- "Aaa sıkıldım. Bizim neydi komiserimiz. Timur bey, konuyla ilgilenen. Yani şimdi seni Timur bey bir konuşturur. Seni de böyle ağırlamaz yani..."
Eren - "Siz suçlama yapamazsınız, komiser de gelsin"

Müge Anlı - Suçlama yapmıyorum
Eren - Şikayetçi olacağım senden...

Müge Anlı - Ol!!! Ol!... Olmazsan zaten!...
Eren - Daha öncede programın silahlarla basıldı zaten. Bu yalanların yüzünden. Günahımıza da giriyorsun. İki yakanız biraraya gelmesin.

Müge Anlı - Seninki gelmiş ya benimki gelmesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler