Muhabir isyan etti: MİT TIR'ları haberinde beni tanıştıran Vali Coş

Muhabir isyan etti: MİT TIR'ları haberinde beni tanıştıran Vali Coş

Doğan grubu tarafından yayını sonlandırılan Radikal gazetesi muhabiri Fatih Yağmur, MİT TIR'ları ile ilgili haber kaynağına kendisini o dönem Adana Valisi olan Hüseyin Avni Coş'un gönderdiğini söyledi. Fatih Yağmur hakkında yakalama kararı bulunuyor.

Eski Radikal gazetesi muhabiri Fatih Yağmur, havuz medyasına Twitter'dan isyan etti. Fatih Yağmur, MİT TIR'ları haberiye ilgili olarak, "Tır olayındaki haber kaynaklarıyla beni tanıştıran o dönem Adana Valisi olan Hüseyin Avni Coş'tur. Telefon trafiğime de baksınlar Vali Coş'u göreceksiniz. Radikal'de yayımlanan bu haberimin kaynağı da kendisi. Demeç bile verdi. Bu da MİT'e ait çıktı" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, A Haber'de canlı yayına katıldı ve eski Radikal gazetesi muhabiri Fatih Yağmur'u "paralel polislerle irtibatlı" olmakla suçladı. Bunun üzerine Fatih Yağmur Twitter'dan isyan etti.

Fatih Yağmur, Yeter ulan. Kaldıracak gücüm kalmadı. Yapmadığım şeyi yaptım. Telefon trafiğime de baksınlar Vali Coş'u göreceksiniz. Kendiniz referans olup emniyettekilerle tanıştırıyorsunuz sonra da bana "paralel polislerle irtibatlı" diyorsunuz. Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Kom müdürü hepsini ben Vali Hüseyin Avni Coş aracılığıyla tanıdım. Kendileri kahraman, ben hain oluyorum" diye yazdı.

Amacının, "FETÖcü savcı polislerle görüşüyor" diyen riyakarlara, riyakarlığa dikkat çekmek olduğunu belirten Fatih Yağmur, "Yaptığım haberlerden de zerre pişman değilim. Siz paralele kucak açmışsanız benim ne suçum var. Kendiniz tanıştırın sonra da beni suçlayın" dedi.

Dönemin Adana Valisi olan Hüseyin Avni Coş, halen Sakarya Valiliği görevini yürütüyor.

İşte Fatih Yağmur'un isyan edip attığı twitler:

fatih1-001.jpg

fatih-cumhuriyet-resim-02-001.jpg

fatih3.jpg

fatih-cumhuriyet-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler