Muharrem Haytayı kaybettik!

Muharrem Hayta'yı kaybettik!

16 Ekim 2012 Salı gecesi Çankırı Belediyesi önünde kendisini tinerle ateşe veren Hayta, tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı yaşamını yitirdi.

16 Ekim Salı gecesi girdiği bunalım sonucu Çankırı Belediyesi önünde kendisini tinerle ateşe veren Muharrem Hayta (42) Kocaeli - Derince Eğitim Araştırma Hastanesi yanık ünitesinde gördüğü tedaviye cevap veremedi ve sabaha karşı yaşamını yitirdi.

İçinde bulunduğu ekonomik bunalımla birlikte kendisini tinerle ateşe vererek yakan ve vücudunun yüzde 80'inde 2 ve 3'üncü derece ağır yanıklar bulunan Muharrem Hayta'nın tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadığı ve mücadeleden yenik düşmesi ailesi ve dostları arasında büyük üzüntü yarattı.

Uzun bir dönem Çankırıspor taraftarlarının tribün liderliğini de yapan Muharrem Hayta'nın cenaze törenine Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin de katılacağı öğrenildi.

MUHARREM HAYTA TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Muharrem Hayta'nın cansız bedeni Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'na defnedilirken, cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Törene Çankırıspor Kulübü Teknik Direktörü Hakan Yılmaz ve futbolcular başta olmak üzere, 23. Dönem MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, MHP eski İl Başkanı Ali Acıbunar, MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler