Muharrem Kıcıman AKP'den aday

Muharrem Kıcıman AKP'den aday

Yıllardır MHP çatısı altında siyasi mücadelesini veren işadamı Muharrem Kıcıman, rotayı kırdı ve...

MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli ile yaşadığı siyasi polemik nedeniyle partideki üye kaydı silinen işadamı Muharrem Kıcıman, AK Parti Çankırı milletvekili adaylık başvurusunu Ankara'dan yaptığı iddia ediliyor.

MUAMMER KICIMAN'DAN AÇIKLAMA
İşadamı Muharrem Kıcıman Sözcü18 sayfalarında yer alan 'Muharrem Kıcıman AKP'den aday' başlıklı haberimizle ilgili GYY Vedat Beki'yi arayarak "Haberde yer alan 'AK Parti Çankırı milletvekili adaylık başvurusunu Ankara'dan yaptı' iddiasını kabul etmediğimi bilmenizi isterim." dedi. Kıcıman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son 72 saat içerisinde tarafıma AK Parti'den üst düzeyde ciddi teklifler yapıldığı doğrudur. Tahminim odur ki sizlere de bu kaynaklardan bilgi akışı gelerek bu haberi okuyucunuzla paylaşma ihtiyacı hissettiniz...

Ancak şurası bilinmelidir ki Muharrem Kıcıman yaşadığı sürece; hayatını adadığı Milliyetçi Hareket Partisi'nden başka bir partiye üye olması ya da hizmet vermesi mümkün değildir. Bu nedenle bugün itibari ile şahsımın başta AK Parti olmak üzere hiçbir siyasi parti ile 'hele hele adaylık düzeyinde' herhangi bir ilişkisi olmamıştır. Bu durumun açık ve net olarak adımın geçtiği haberde belirtilmesini rica ediyor, sizlerin şahsında Çankırı kamuoyuna bu durumun aktarılmasını rica ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler