Muhterem Nur: Müslüm ölürse çıldırırım

Muhterem Nur: Müslüm ölürse çıldırırım

30 yıldır Müslüm Gürses ile aynı yastığa baş koyan Muhterem Nur eşinin son durumu hakkında bilgi verdi.

Bypass ameliyatı olmak için hastaneye giden ve ameliyat sonrasında akciğer problemi yaşayan Müslüm Gürses 3 aydır yoğun bakımda ve uyutuluyor. Hayranlarının dua ettiği Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, ünlü sanatçının son durumu hakkında bilgi verdi.

Muhterem Nur 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Habertürk ekranlarında Müslüm Gürses'i ve aşklarını anlattı.
 
İşte Muhterem Nur'un açıklamaları; 
 
AKCİĞERLERİ İFLAS ETTİ
İyi olması için uyuması gerekiyor, uyanık olduğu zaman beni bırakmak istemiyor ve sürekli eve gitmek istiyor. Kalbi, böbreği, karaciğeri güzel o sorunları aştık ama akciğere gelince iflas ettik.
 
ARAMIZA HASTALIK GİRDİ
Biz bu zamana kadar hiç üzüntü yaşamadık en son 2012'de üzüntüler içeriye girdi. Hiçbir şey girememişti aramıza ama bu sene tek giren hastalık oldu. 30 senedir bir gün ayrı yaşamadık. Şimdi 3 aydır ayrı kaldık. O kadar zor ki benim ki aşktan öte bir şey. Kaynamış kemik gibiyiz. İkimiz de aynı acıları çekiyoruz.
 
AMELİYATA GİDERKEN ÖYLE BİR BAKTI Kİ..
Doktor Bypass ameliyatı olacaksın dedi, hemen bana baktı. 'Ameliyat olmayacağım öyle de öleceğim böyle de öleceğim' dedi. Sonra ameliyata girerken öyle bir baktı ki bana bir daha da öyle bakamadı.
 
O ÖLÜRSE BEN ÇILDIRIRIM
İçimde onu kaybederim korkusu var. Ona bir şey olursa ben de yokum yaşamak istemem artık. Allah ne kadar ömür verdiyse o kadar yaşayacak ve geri dönecek. O ölürse ben de ölürüm ya da çıldırırım. Sadece dünyada var olsun yeter.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler