Muhterem Nur Oya Aydoğan'a öfkeli

Muhterem Nur Oya Aydoğan'a öfkeli

Oya Aydoğan'ın merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında yaptığı açıklamalara cevap gecikmedi!

Kelebek Pazar'da İzzet Çapa'ya röportaj veren Oya Aydoğan "Müslüm bana çok aşıktı, sette peşimden ayrılmıyordu" demişti. Aydoğan'a yanıt Gürses'in 30 yıllık hayat arkadaşı Muhterem Nur'dan geldi.
 
'AŞK DEĞİL 2 GÜNLÜK ARKADAŞLIK'
Telefonla katıldığı '2.Sayfa' programında iddialara yanıt veren Muhterem Nur, "33-34 sene önce olan bir macera Müslüm öldükten sonra mı çıkıyor? Hayret bir şey! Reklam yapmak için eşimin ölümünü mü beklediler? Cevap veremeyeceği için mi? Çok ayıp böyle şeyler. Müslüm ile 30 yıldır beraberdik. Mahşere kadar da beraber olacağız. O çok saygılı bir insandı. Hayatından bir çok insan geçmiştir. Filmleri vardı. İnsanlar film çevirirken birbirlerine fazla yaklaşırlar. Bazen de ileri giderler. Oya ile olan ilişkisi de şöyle oldu, bir gün çalıştığımız sete geldi. 'Zeytin Gözlüm' filmini çekiyorduk. Müslüm Bey oraya geldi. Bir olay oldu. Oya'yı dövme olayı oldu falan. Oya ile bir arkadaşlığı olmuş ama aşık diye bir şey yok. 2-3 günlük arkadaşlıkları olmuş." dedi. 
 
'NEDEN BAŞKALARINI ANLATMIYOR'
"Kimsenin elinden kimseyi almadım" diyen Muhterem Nur sözlerine "2-3 sene sonra da ben karşılaştım. Yalnızdım, yalnızdı... Beraber olduk. Müslüm aradığı kadını bulana kadar aşık olmadı. 23-24 yaşında bir adamın aşkından ne olur? Eşim mezara girdikten sonra çıkıp yanıt veremeyecek, yanıtlayamayacak. O yüzden böyle reklamlara başvuruluyor. Ölmüş insanlar böyle şeylere alet edilmemeli. İnsanlar oynadıkları rolün etkisi altında kalabilirler veya öyle zannedebilirler. arkadaşlık olabilir de aşık olmak başka bir şey. Senelerden beri Oya bunu yapıyor ama ben cevep vermiyorum. Müslüm de "olmadı öyle bir şey" diyordu. Hiç bir zaman yaptığı ile övünen bir insan değildi. Hayatından geçen insanları bile saklıyordu. Neden Müslüm'ü seçti? Yunus Bülbül vardı... Bulut Aras vardı... Neden onları anlatmıyor da Müslüm'ü seçiyor? Müslüm'ün adı öne geçince reklam kanalı oldu." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler