Muhteşem Yüzyılın muhteşem ratingi

Muhteşem Yüzyıl'ın muhteşem ratingi

Muhteşem Yüzyıl, almış olduğu ratingle dün geceye damga vurdu.

Star TV'nin fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl dün akşam yayınlanan 85. bölümünde Kanuni Sultan Süleyman'a düzenlenen suikast sahnesiyle izleyenleri ekrana kilitledi.

PAPA'DAN KANUNİ'YE SUİKAST
İtalya'ya sefer hazırlığında olan Osmanlı Devleti'ni engellemek isteyen Papa, Kanuni'ye bir suikast düzenlenmesini emretti. Suikast için Payitahta gelen genç bir şövalye önce saraya girerek keşif yaptı, ardından çarşıda teftişe çıkan Kanuni Sultan Süleyman'a hançerle saldırdı. Ancak geçtiğimiz hafta fırlatmış olduğu hançerle yer çekimi kanunu alt üst eden Malkaçoğlu Bali Bey yine muhteşem bir hamle ile Kanuni Sultan Süleyman'a düzenlenmek istenilen suikastı engelledi.
 
 
ŞEHZADE MUSTAFA'NIN HAYAL KIRIKLIĞI
Suikast girişimi İtalya'ya düzenlenecek olan sefer hazırlıklarının daha da hızlanmasına neden oldu. Kanuni Sultan Süleyman, Şehzade Mehmet ve Selim'i sefere götürmeye karar verirken, Şehzade Mustafa'yı sefere götürmekten son anda vazgeçti.
 
RATINGLERDE UÇTU
Pargalı'nın idamı sonrası alacağı rating merak konusu olan Muhteşem Yüzyıl, dün akşam yine en çok izlenen yapım olarak geceye damga vurdu. Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldiği hazırlık karşılaşması ile aynı saatte yayınlanan Muhteşem Yüzyıl, TOTEL'de 34,65 izlenme oranıyla en yakın rakibini ikiye katlamayı başardı.
 
Kanal D'de yayınlanan milli maç ise 18,56 izlenme oranıyla ikinci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler