Musa Çağlar istifanın eşiğinden dönmüş!

Musa Çağlar istifanın eşiğinden dönmüş!

Bugün gerçekleştirilen AKP Çankırı 5. Olağan İl Kongresinin yankıları sürüyor...

Bugün Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen AKP Çankırı 5. Olağan İl Kongresinin yankıları sürüyor.

Celal Kaman başkanlığında hazırlanan tek listeli kongrenin aylar öncesinden önemli bir figürü haline gelen Merkez İlçe eski Başkanı Musa Çağlar'ın, Divan'a sunulan 30 kişilik listede yer alması önce kendi taraftarları arasında sonra da kamuoyunda büyük yankı bulmuştu.

MUSA ÇAĞLAR LİSTEDEN İSTİFASINI DİVANA VERECEKKEN...
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre İl Başkan adayı olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun karşısına çıkan Musa Çağlar'ın, Celal Kaman'ın listesinde 2 numarada yer alması gün boyu çeşitli tepkileri beraberinde getirdi.

Çağlar'ın listeye, AK Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Alev Dedegil ile yaptığı yaklaşık yarım saatlik telefon görüşmesi sonrası girdiği öğrenildi. Listeye yazılma kararını verdiği anlarda da kafa karışıklığı içerisinde olan Musa Çağlar'ın, gün içerisinde kongre salonuna giderek Divan'a "İl Başkan adayı Celal Kaman'ın yönetim kurulu listesinden istifa ediyorum" şeklinde bir dilekçeyi hazırladığı ancak çevresindekiler tarafından bu eylemi gerçekleştirmesinin engellendiği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaşmak istediğimiz Musa Çağlar, günün ilerleyen saatlerinden bu yana ısrarlı aramalarımıza henüz yanıt vermiş değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler