Musa Çağlardan İSTİFA sinyali

Musa Çağlar'dan İSTİFA sinyali

Ak Parti İl Kongresi sonrası flaş gelişme.

Ak Parti Çankırı İl Kongresinin ardından sıcak gelişme. Kongrede Hüseyin Boz'u destekleyen Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar'dan "istifa" sinyali geldi.

Merkez İlçe Başkanı Çağlar, Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "Kongre sonucuna göre istifa etmeyi düşündüm. Ancak arkadaşlarımla yaptığım toplantı sonrası bu dönemi görevde kalarak sürdürme yönünde bir karar çıktı. Yine de önümüzdeki on-onbeş günü sakin bir şekilde bekleyerek geçirmeyi planlıyorum. Daha sonrasında İl Başkanımız Salim Çivitcioğlu ile görüşerek endişelerimle birlikte isteklerimi de belirteceğim. Yapacağım görüşme beraberinde hangi olayları getirir bilemem. Görevde kalıp kalmama kararımı, birlikte çalışıp çalışamama değerlendirmemiz ortaya koyacak. Bugünkü şartlarda ben mağdurum ve de haklı olduğumu düşünüyorum. Onların da bu duruma anlayış göstereceklerini umuyorum" dedi.
 
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çağlar, ortaya çıkan kongre sonucuna ilişkin sorumuza da "Sandıktan çıkan sonuç benim için büyük sürpriz oldu. Son altı saatte herşey değişti. Sular tersine aktı" diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler